Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2007 19:48

Zdravim, posledni dobou mam nejak prilis mnoho problemu se svymi milacky. Problem se Smithi jsem popisoval nedavno, ta to ted v karantene vzdala a predevcirem uhynula :-(. Ted stehuju do karanteny dalsiho pavouka. Jedna se o Nhandu cromatis. Na zadecku se mu zacala menit barva pokozky. Viz foto. O vycesane chloupky se nejedna. Nikdy jsem ho navidel se timto zpusobem branit. Zatim je aktivni, potravu prijima, pri vyruseni se okamzite stavi do obranneho postaveni. Zadam jakoukoliv radu a napad o co jde.

Diky

11.8.2007 22:35

cesyn napsal(a):
Zdravim, posledni dobou mam nejak prilis mnoho problemu se svymi milacky. Problem se Smithi jsem popisoval nedavno, ta to ted v karantene vzdala a predevcirem uhynula :-(. Ted stehuju do karanteny dalsiho pavouka. Jedna se o Nhandu cromatis. Na zadecku se mu zacala menit barva pokozky. Viz foto. O vycesane chloupky se nejedna. Nikdy jsem ho navidel se timto zpusobem branit. Zatim je aktivni, potravu prijima, pri vyruseni se okamzite stavi do obranneho postaveni. Zadam jakoukoliv radu a napad o co jde.

Diky

Jedná se o vyčesané žahavé chloupky

12.8.2007 00:31

kubas napsal(a):
Jedná se o vyčesané žahavé chloupky

Taky bych řekl,že se jedná na 100% o vyčesané chloupky...jinak mě nic nenapadá.

12.8.2007 10:17

ddt napsal(a):
Taky bych řekl,že se jedná na 100% o vyčesané chloupky...jinak mě nic nenapadá.

Zdravím,

dle mého názoru se sklípkan bude pouze svlékat - karanténa není nutná.

S pozdravem
Ondřej Helan

10.2.2013 14:25
blondi

XXX.XXX.17.117

Je to síce staré ako matuzalem, alejednalo sa uzrčo o vyčeané chĺpky..mňa by zaujímalo, či sa ten pavúk aj zvliekol..kežde na fotke je adult samec...

Přidejte reakci

Přidat smajlík