Jiří Dohnal - zvířata pro děti z dětských domovů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2007 12:25

Rád bych ještě jednou upozornil na podvodníka nejtěžšího kalibru, se kterýho se mně pomalu začíná zvedat žaludek. Objevil se jeho další inzerát, tak jsem mu nechal u adminů zablokovat IP. Kdyby se s ním však někdo setkal na jiné platformě, tak mu rozhodně nic neposílejte!!!!! Viz. moderovaná diskuse "Nepoctiví chovatelé a prodejci sklípkanů !!!"

Jiří Dohnal ( zvonek na jméno Vaněk)
Křesomyslova 600/10
140 00 Praha 4

mobil:731 207 224

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2007 12:51

iverson napsal(a):
Rád bych ještě jednou upozornil na podvodníka nejtěžšího kalibru, se kterýho se mně pomalu začíná zvedat žaludek. Objevil se jeho další inzerát, tak jsem mu nechal u adminů zablokovat IP. Kdyby se s ním však někdo setkal na jiné platformě, tak mu rozhodně nic neposílejte!!!!! Viz. moderovaná diskuse "Nepoctiví chovatelé a prodejci sklípkanů !!!"

Křesomyslova 600/10
140 00 Praha 4

Zdravím, když jsem viděl ten inzerát tak se mi rozproudila krev v žilách už mě to nebaví, kdybych nebydlel tak daleko od Prahy tak tam zajedu a asi z něho vymlátím duši...

13.8.2007 13:04

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím, když jsem viděl ten inzerát tak se mi rozproudila krev v žilách už mě to nebaví, kdybych nebydlel tak daleko od Prahy tak tam zajedu a asi z něho vymlátím duši...

tak se pražáci vzchopte a někdo za ním zajděte,mylsim že by to pomohlo

13.8.2007 13:12

t3rror napsal(a):
tak se pražáci vzchopte a někdo za ním zajděte,mylsim že by to pomohlo

když mi dá někdo peníze na vlak, tak tam zajedu, mám to od Olomouce přes 300km

13.8.2007 14:01

Mívám podobný stavy, a pokud se jedná o zneužívání jména dětských domovů, je to fakt hyenismus nejhrubšího zrna...

13.8.2007 14:46

iverson napsal(a):
Mívám podobný stavy, a pokud se jedná o zneužívání jména dětských domovů, je to fakt hyenismus nejhrubšího zrna...

Jo, a nejvíc mě štve jak škemrá, to nesnáším, každý si všechno platí, tak proč by to mělo být u někoho jinak ????

13.8.2007 16:17

Jo, a nejvíc mě štve jak škemrá, to nesnáším, každý si všechno platí, tak proč by to mělo být u někoho jinak ????

Ahoj priatelia,takuto drzosť ako to robí on tak to je moc.Držim palce ,,Pražakom nech si ho podajú.Veď to asi nieje normálny človek,treba ho zničiť!!!

13.8.2007 17:27

Dnes jsem mu měl (samozřejmě fiktivně) odeslat zásilku. Od rána jsem dostal 2 maily, zda jsem mu to opravdu odeslal a na jaké to má přijít nádraží. Vše jsem mu samozřejmě potvrdil a zítra očekávám další reakci. M.

13.8.2007 20:22

mmaa napsal(a):
Dnes jsem mu měl (samozřejmě fiktivně) odeslat zásilku. Od rána jsem dostal 2 maily, zda jsem mu to opravdu odeslal a na jaké to má přijít nádraží. Vše jsem mu samozřejmě potvrdil a zítra očekávám další reakci. M.

Já se obávám, že na takovýho člověka asi fiktivní balíky nebudou stačit....

13.8.2007 23:00

iverson napsal(a):
Já se obávám, že na takovýho člověka asi fiktivní balíky nebudou stačit....

já tady mám dřevěnou baseballovou pálku ta fiktivní není

18.8.2007 10:07

iverson napsal(a):

Křesomyslova 600/10
140 00 Praha 4

ten by si zaslouzil za trenky nakou Haplošku a k tomu šlápnout na krk

Přidejte reakci

Přidat smajlík