Dávejte sem fotky Amblypigi a Uropygi a pište sem vaše zkušenosti.U nás se chovají málo a málo se o těchto řádech ví.
wencasw
napsal(a):
Dávejte sem fotky Amblypigi a Uropygi a pište sem vaše zkušenosti.U nás se chovají málo a málo se o těchto řádech ví.
Ahoj. Chovám Damon variegatus. Mám jednoho samce a dvě samičky v terárku 40x30x30 s horním větráním. Na dně je asi 3 cm vrstva lignocelu. Rosím 2-3x týdně. Krmím cvrčkama a mouchama. Zhruba před měsícem a půl se vylíhly mláďata ale našla jsem jich jenom šest. Samička nosila vajíčka pod zadečkem asi 2 měsíce. Mláďata krmím malýma cvrčkama a občas octomilkama. Zatim umřelo jenom jedno mládě a všechna ostatní se bez problémů svlékla. Uvidíme co bude dál.
Fotky nemám, jenom video a to sem nedostanu
wencasw
napsal(a):
Teď koukám že jsem to napsala jako kdyby chudáčkové byli jenom na lignocelu. V terárku mají samozřejmě spoustu kůry postavený tak, že vznikaji mezery mezi kterýma tráví většinu času a taky se na těch kůrách dobře svlékali. Sklon asi 70stupňů.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lukema
napsal(a):
Nechci urazit, ale kdo by je choval?
(i když, mě se líbí...)
Já bych zrovna koupil tak 1,3 variegátů