marta
napsal(a):
ja se za tu foto z tvych stranek omlouvam ...sorry......
Přijímám, ale už to nedělej, prvni si pořádně přečti autorské práva. To už je druhý případ, kdo něco kopíroval z mých stránek, budu muset udělat na každou fotku nějaký copyright. A jak může být ještě někdo tak hloupý, že to dá sem, kde jsem to tu založil já.
cislo.5

oniel7
napsal(a):
Přijímám, ale už to nedělej, prvni si pořádně přečti autorské práva. To už je druhý případ, kdo něco kopíroval z mých stránek, budu muset udělat na každou fotku nějaký copyright. A jak může být ještě někdo tak hloupý, že to dá sem, kde jsem to tu založil já.
Mám podobný "problémek" se svými fotkami(hadi,ještěři),viděl jsem je i na zahraničních,jinak solidních stránkách.Pokud nechceš aby je někdo kopíroval a využíval,dej copyright na celé stránky a jednotlivě do každé fotky.Jinak je teoreticky může využít každý.
cislo.5
napsal(a):
Mám podobný "problémek" se svými fotkami(hadi,ještěři),viděl jsem je i na zahraničních,jinak solidních stránkách.Pokud nechceš aby je někdo kopíroval a využíval,dej copyright na celé stránky a jednotlivě do každé fotky.Jinak je teoreticky může využít každý.
Už jsem to vyřešil. Udělal jsem rubriku autorská práva a ke každé fotce jsem dal odkaz na mé stránky, takže ať si to klidně kopíruje každý, když mi stoupne návštěvnost
luke
napsal(a):
můžu se zeptat na adresu těch stránek?docela rád bych se na ně podíval.díky
Určitě jí znáš ... www.strasidelny-hmyz.wz.cz. Byl bych strašně rád, kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten se podělit se svými zkušenostmi na mé stránky ...
oniel7
napsal(a):
Určitě jí znáš ... www.strasidelny-hmyz.wz.cz. Byl bych strašně rád, kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten se podělit se svými zkušenostmi na mé stránky ...
ehm vzkřísíme téma... paraspendale affinis
Łukin
napsal(a):
ehm vzkřísíme téma... paraspendale affinis
a jeste nymfa (samec ?)
sanko2
napsal(a):
prekrasne fotky naozaj stoja za to :)
dufam ze sa coskoro aj ja pochvalim svojimi :)
pseudocreoboter w. samec
xxxxxxxxxx
napsal(a):
Tohle je ale samice, podívej se pozorně na počet článků. Samci jsou i vzhledově drobnější.
ja nevim, foto predchozi kudlanky : ma 6clanku - posledni je maly
(omlouvam se za mizernou kvalitu fotografie)
Łukin
napsal(a):
ja nevim, foto predchozi kudlanky : ma 6clanku - posledni je maly
(omlouvam se za mizernou kvalitu fotografie)
a foto jine samice :
Łukin
napsal(a):
a foto jine samice :
Tak já zde také přiložím jeden snímek samice.
xxxxxxxxxx
napsal(a):
Tak já zde také přiložím jeden snímek samice.
A toto je Creoboter gemmatus, neméně krásná kudlanka.
xxxxxxxxxx
napsal(a):
A toto je Creoboter gemmatus, neméně krásná kudlanka.
ještě jeden snímeček
xxxxxxxxxx
napsal(a):
ještě jeden snímeček
a teď jeden snímek dosud největšího u nás rozmnoženého druhu v dějinách chovu kudlanek v Čechách - Plistospilota guineensis
xxxxxxxxxx
napsal(a):
a teď jeden snímek dosud největšího u nás rozmnoženého druhu v dějinách chovu kudlanek v Čechách - Plistospilota guineensis
ja taky davam njake to foto
oniel7
napsal(a):
Dobrý nápad s těmi pavouky, tak posíljete fotky kudlanek, strašilek nebo pakobylek. Mohla by tu v zniknout zajímavá galérie
posílám svoji pakobylku
bartrand
napsal(a):
posílám svoji pakobylku
deroplatys d. nymfa - samice
Łukin
napsal(a):
deroplatys d. nymfa - samice
Phyllocrania paradoxa - samice
Łukin
napsal(a):
deroplatys des. samec