jura
napsal(a):
Zdar,co takhle udelat nejakej sraz pavoukaru v Brne v zajmu utuzeni kolektivu? Pokecat o spajdrech a o zivote, neco popit a tak?
Pokud je nekdo pro at napise,kdyz nas bude vic tak to klidne nekde domluvim.Ale v Brne
My máme každý 1-2 měsíce srazy v Praze(jak jste si zde mohli všichni všimnout) na utužování kolektivu a jezdí i lidi z Ostravy,Opavy,Brna a jiných koutů republiky
jura
napsal(a):
Zdar,co takhle udelat nejakej sraz pavoukaru v Brne v zajmu utuzeni kolektivu? Pokecat o spajdrech a o zivote, neco popit a tak?
Pokud je nekdo pro at napise,kdyz nas bude vic tak to klidne nekde domluvim.Ale v Brne
čau to je super nápad,pač se mi taky nechce jezdit furt do Prahy.Takže se přidávám
bufo
napsal(a):
čau to je super nápad,pač se mi taky nechce jezdit furt do Prahy.Takže se přidávám
Do Prahy bych klidne nekdy zajel ale ted neni cas a neesoo love, kdo studuje a chodi na brigady tak pochopi Proto bych rad poznal zatim chovatele z Brna,pokud rekne aspon 5 lidi zavazne ze prijde,tak to zaridim
jura
napsal(a):
Do Prahy bych klidne nekdy zajel ale ted neni cas a neesoo love, kdo studuje a chodi na brigady tak pochopi Proto bych rad poznal zatim chovatele z Brna,pokud rekne aspon 5 lidi zavazne ze prijde,tak to zaridim
zdravim.jo srazy v Praze nejsou vůbec špatný.... ale s tim Brnem to taky není špatnej nápad....když už tu studuju,tak proč ne...kdyby se něco konalo,ale spíš tak až koncem února,tak bych se klidně zastavil....
Epicrates
bufo
napsal(a):
oh pardon Míro špatně sem se vyjádřilamyslela sem že většina srázků (nejen z ifauny) sou většinou v Praze a že bych tímpádem byla ráda kdyby konečně bylo něco v brně.Na příštím srázku ifauny mě tam možná potkáš
Tak zatim by jsme byli 4,lepsi nez nic, treba se jeste nekdo prida Koncem unora teda?To zrovna muzem skloubit s myma narozkama
A kam by jste chteli jit?Ja su z Vinohrad = nekam do Bystrca by se me nechtelo
jura
napsal(a):
Parada, tak navrhnete nejakej termin,me je to v podstate jedno ptz su v Brne furt.
já bydlim na kolejích na Králově poli,ale když mě bude někdo navigovat kam a jak tam mám přijet,tak proč ne....ale nevim eště jak to bude-páč koncem toho února bude sraz v Praze-a tam už sem ůčast víceméně slíbil....takže uvidíme....Epicrates
luke
napsal(a):
já bydlim na kolejích na Králově poli,ale když mě bude někdo navigovat kam a jak tam mám přijet,tak proč ne....ale nevim eště jak to bude-páč koncem toho února bude sraz v Praze-a tam už sem ůčast víceméně slíbil....takže uvidíme....Epicrates
Sice babouky nechovám jen kudlanky a plazíky ale klidně bych přišel...MT
jura
napsal(a):
jak to dopadlo s tím setkáním, jsem z Brna a rád bych občas taky zašel a splknul
ozvěte se. Tomáš
iverson
napsal(a):
Tak jestli je Štěpán ze Vsetína, tak já taky...!!! Tak to už je pořádná síla....co kdyby jsme teda ten sraz udělali ve vsetíně?
Dobrá, beru tě za slovo ...taky bychom to mohli pojmout jako takové Tour...jednou by to bylo tam, potom zase jinde a tak bychom objížději různé kouty naší republiky
hickscz
napsal(a):
Tak to jsem ani nevěděl, že jsi taky od nás. To su samé novinky včil hadař nebo pavoukář, to je jedno...
heh no to je mi diskusetak teda sraz 1.4.06 odpoledne v 16:00 na namesti???
nu což,bude to po ostravsky burze,to by byl srazek...kdyby eště tak nekdo pobliž bídnul prohlídku chovů......
Co vy na to???
Ps:jestli je štěpka ze vsetina,sem z marzu a mam to tedy stejne daleko do prahy jako do vsetina
nery
napsal(a):
heh no to je mi diskusetak teda sraz 1.4.06 odpoledne v 16:00 na namesti???
nu což,bude to po ostravsky burze,to by byl srazek...kdyby eště tak nekdo pobliž bídnul prohlídku chovů......
Co vy na to???
Ps:jestli je štěpka ze vsetina,sem z marzu a mam to tedy stejne daleko do prahy jako do vsetina
Ani nemáš potuchy,kolikrát jsem se vzbudil na nádraží ve Zlíně a musel jsem zpátky do Praglu