Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.1.2006 20:38

Zdar,co takhle udelat nejakej sraz pavoukaru v Brne v zajmu utuzeni kolektivu? Pokecat o spajdrech a o zivote, neco popit a tak?Pokud je nekdo pro at napise,kdyz nas bude vic tak to klidne nekde domluvim.Ale v Brne

11.1.2006 19:30

jura napsal(a):
Zdar,co takhle udelat nejakej sraz pavoukaru v Brne v zajmu utuzeni kolektivu? Pokecat o spajdrech a o zivote, neco popit a tak?Pokud je nekdo pro at napise,kdyz nas bude vic tak to klidne nekde domluvim.Ale v Brne

Dobrej napad pane, sem pro, tak snad se ozve víc lidí.

11.1.2006 23:30

jura napsal(a):

My máme každý 1-2 měsíce srazy v Praze(jak jste si zde mohli všichni všimnout) na utužování kolektivu a jezdí i lidi z Ostravy,Opavy,Brna a jiných koutů republiky

12.1.2006 16:45

jura napsal(a):

čau to je super nápad,pač se mi taky nechce jezdit furt do Prahy.Takže se přidávám

12.1.2006 17:54

stepan napsal(a):
My máme každý 1-2 měsíce srazy v Praze(jak jste si zde mohli všichni všimnout) na utužování kolektivu a jezdí i lidi z Ostravy,Opavy,Brna a jiných koutů republiky

brácho zapomněl jsi,že tam jezdí i lidi ze Vsetína

12.1.2006 17:57

bufo napsal(a):
čau to je super nápad,pač se mi taky nechce jezdit furt do Prahy.Takže se přidávám

Do Prahy bych klidne nekdy zajel ale ted neni cas a neesoo love, kdo studuje a chodi na brigady tak pochopi Proto bych rad poznal zatim chovatele z Brna,pokud rekne aspon 5 lidi zavazne ze prijde,tak to zaridim

12.1.2006 20:12

stepan napsal(a):

Asi nepřijedou :-( Lekli se tý obrovský pražský ploštice :-)

12.1.2006 21:19

jura napsal(a):
Do Prahy bych klidne nekdy zajel ale ted neni cas a neesoo love, kdo studuje a chodi na brigady tak pochopi Proto bych rad poznal zatim chovatele z Brna,pokud rekne aspon 5 lidi zavazne ze prijde,tak to zaridim

zdravim.jo srazy v Praze nejsou vůbec špatný.... ale s tim Brnem to taky není špatnej nápad....když už tu studuju,tak proč ne...kdyby se něco konalo,ale spíš tak až koncem února,tak bych se klidně zastavil.... Epicrates

12.1.2006 22:21

reptas napsal(a):
Asi nepřijedou :-( Lekli se tý obrovský pražský ploštice :-)

A navíc Sneku my už nemusíme nic utužovat

13.1.2006 00:56

bufo napsal(a):

Nazdar žábo,
jaký furt, já tě nikdy na srazu v Praze nepotkal....

13.1.2006 09:41

hickscz napsal(a):
brácho zapomněl jsi,že tam jezdí i lidi ze Vsetína

No jo,moc se Ti omlouvám

13.1.2006 09:42

stepan napsal(a):
No jo,moc se Ti omlouvám

Tak tu ploštici zastřelíme

13.1.2006 16:08

midloch napsal(a):
Nazdar žábo,
jaký furt, já tě nikdy na srazu v Praze nepotkal....

oh pardon Míro špatně sem se vyjádřilamyslela sem že většina srázků (nejen z ifauny) sou většinou v Praze a že bych tímpádem byla ráda kdyby konečně bylo něco v brně.Na příštím srázku ifauny mě tam možná potkáš

14.1.2006 09:20

bufo napsal(a):
oh pardon Míro špatně sem se vyjádřilamyslela sem že většina srázků (nejen z ifauny) sou většinou v Praze a že bych tímpádem byla ráda kdyby konečně bylo něco v brně.Na příštím srázku ifauny mě tam možná potkáš

Tak zatim by jsme byli 4,lepsi nez nic, treba se jeste nekdo prida Koncem unora teda?To zrovna muzem skloubit s myma narozkama A kam by jste chteli jit?Ja su z Vinohrad = nekam do Bystrca by se me nechtelo

15.1.2006 13:59

Parada, tak navrhnete nejakej termin,me je to v podstate jedno ptz su v Brne furt.

15.1.2006 16:31

jura napsal(a):
Parada, tak navrhnete nejakej termin,me je to v podstate jedno ptz su v Brne furt.

já bydlim na kolejích na Králově poli,ale když mě bude někdo navigovat kam a jak tam mám přijet,tak proč ne....ale nevim eště jak to bude-páč koncem toho února bude sraz v Praze-a tam už sem ůčast víceméně slíbil....takže uvidíme....Epicrates

15.1.2006 20:38

luke napsal(a):
já bydlim na kolejích na Králově poli,ale když mě bude někdo navigovat kam a jak tam mám přijet,tak proč ne....ale nevim eště jak to bude-páč koncem toho února bude sraz v Praze-a tam už sem ůčast víceméně slíbil....takže uvidíme....Epicrates

Sice babouky nechovám jen kudlanky a plazíky ale klidně bych přišel...MT

21.3.2006 16:27

jura napsal(a):

jak to dopadlo s tím setkáním, jsem z Brna a rád bych občas taky zašel a splknul
ozvěte se. Tomáš

21.3.2006 18:07

tomi napsal(a):
jak to dopadlo s tím setkáním, jsem z Brna a rád bych občas taky zašel a splknul
ozvěte se. Tomáš

Tady je i nejaky vsetinak?? Ja sem taky vsetinacka

21.3.2006 18:32

maticora napsal(a):
Tady je i nejaky vsetinak?? Ja sem taky vsetinacka

Ahoj Vsetíňačko taky jsem tak překvapen, že tu chodí někdo od nás:))

21.3.2006 20:02

hickscz napsal(a):
Ahoj Vsetíňačko taky jsem tak překvapen, že tu chodí někdo od nás:))

A co chovas za potvory?? ja mam zatim jenom 3 pavoucky a cekam na dospelost a pak zacnu s rozmnozovanim

22.3.2006 09:56

maticora napsal(a):
A co chovas za potvory?? ja mam zatim jenom 3 pavoucky a cekam na dospelost a pak zacnu s rozmnozovanim

Čao. Já jsem taky ze Vsetína. No měl jsem za to, že na Vsetíně krom mne, nemá nikdo víc jak dva pavouky....

22.3.2006 10:29

thomasi napsal(a):
Čao. Já jsem taky ze Vsetína. No měl jsem za to, že na Vsetíně krom mne, nemá nikdo víc jak dva pavouky....

hehe, se nám to pěkně rozrůstá..to samé jsem si myslel i já ozvi se mi na mejl nebo na icq (292-591-992) Už jsme tu 3 ..kdoví,jestli se ještě někdo nenajde

22.3.2006 12:15

hickscz napsal(a):
hehe, se nám to pěkně rozrůstá..to samé jsem si myslel i já ozvi se mi na mejl nebo na icq (292-591-992) Už jsme tu 3 ..kdoví,jestli se ještě někdo nenajde

Já su taky ze Vsetína

22.3.2006 19:34

stepan napsal(a):
Já su taky ze Vsetína

no jo, na tebe jsem úplně zapoměl brácho

22.3.2006 20:48

hickscz napsal(a):
no jo, na tebe jsem úplně zapoměl brácho

Tak jestli je Štěpán ze Vsetína, tak já taky...!!! Tak to už je pořádná síla....co kdyby jsme teda ten sraz udělali ve vsetíně?

22.3.2006 21:06

iverson napsal(a):
Tak jestli je Štěpán ze Vsetína, tak já taky...!!! Tak to už je pořádná síla....co kdyby jsme teda ten sraz udělali ve vsetíně?

Dobrá, beru tě za slovo ...taky bychom to mohli pojmout jako takové Tour...jednou by to bylo tam, potom zase jinde a tak bychom objížději různé kouty naší republiky

23.3.2006 08:28

hickscz napsal(a):
Dobrá, beru tě za slovo ...taky bychom to mohli pojmout jako takové Tour...jednou by to bylo tam, potom zase jinde a tak bychom objížději různé kouty naší republiky

Já su taky ze Vsetína, ale chovámn jen hadí :-)))))))))))

23.3.2006 08:33

reptas napsal(a):
Já su taky ze Vsetína, ale chovámn jen hadí :-)))))))))))

Tak to jsem ani nevěděl, že jsi taky od nás. To su samé novinky včil hadař nebo pavoukář, to je jedno...

23.3.2006 18:07

hickscz napsal(a):
Tak to jsem ani nevěděl, že jsi taky od nás. To su samé novinky včil hadař nebo pavoukář, to je jedno...

heh no to je mi diskusetak teda sraz 1.4.06 odpoledne v 16:00 na namesti???nu což,bude to po ostravsky burze,to by byl srazek...kdyby eště tak nekdo pobliž bídnul prohlídku chovů......
Co vy na to???

Ps:jestli je štěpka ze vsetina,sem z marzu a mam to tedy stejne daleko do prahy jako do vsetina

27.3.2006 16:27

nery napsal(a):
heh no to je mi diskusetak teda sraz 1.4.06 odpoledne v 16:00 na namesti???nu což,bude to po ostravsky burze,to by byl srazek...kdyby eště tak nekdo pobliž bídnul prohlídku chovů......
Co vy na to???

Ps:jestli je štěpka ze vsetina,sem z marzu a mam to tedy stejne daleko do prahy jako do vsetina

Ani nemáš potuchy,kolikrát jsem se vzbudil na nádraží ve Zlíně a musel jsem zpátky do Praglu

27.3.2006 18:20

stepan napsal(a):
Ani nemáš potuchy,kolikrát jsem se vzbudil na nádraží ve Zlíně a musel jsem zpátky do Praglu

hehe, to si děláš srandu,ne? Ty jsi byl ve Zlíně někdy??

28.3.2006 08:04

hickscz napsal(a):
hehe, to si děláš srandu,ne? Ty jsi byl ve Zlíně někdy??

No na nádraží bylo napsáno:"KONEC SVĚTA",takže to musel být Zlín

28.3.2006 09:30

stepan napsal(a):
No na nádraží bylo napsáno:"KONEC SVĚTA",takže to musel být Zlín

Aha, už je mi to jasné

Přidejte reakci

Přidat smajlík