Ahoj kolegové pavoukáři:) mám tu jednu záhadičku nevím co to je u adultní samice poecilotheria regalis sem zjistil nějakou býlou skvrnu nevim přesně co to je samice se nedávno svlékala a před tim sem si toho u ní nevšiml až ted nafotil sem to ale je to takový nepovedený později to zkusim znova prosim pomoste mi stim nechci aby umřela třebas je to plíseň ikdyž v teráriu neni ani zrnko plísně:)fakt nevim možná je ot taky tím že když se vslékala tak se ji nestačila ta část zadečku ochlupit je ot přímo u snovacích bradavek tak se podívejte.
Díkec za pomoc Drak
draky
napsal(a):
Ahoj kolegové pavoukáři:) mám tu jednu záhadičku nevím co to je u adultní samice poecilotheria regalis sem zjistil nějakou býlou skvrnu nevim přesně co to je samice se nedávno svlékala a před tim sem si toho u ní nevšiml až ted nafotil sem to ale je to takový nepovedený později to zkusim znova prosim pomoste mi stim nechci aby umřela třebas je to plíseň ikdyž v teráriu neni ani zrnko plísně:)fakt nevim možná je ot taky tím že když se vslékala tak se ji nestačila ta část zadečku ochlupit je ot přímo u snovacích bradavek tak se podívejte.
Díkec za pomoc Drak
ještě jedna fotka
draky
napsal(a):
Tak ta bílá skvrna se zvětšuje je bez chlupů vyfotim a hodim to sme ale začíná mě ot děsit
tak tady to je
draky
napsal(a):
je to možný ale zdá se mi to takový uschlí neiv mco stim
Cau draku,nereknu Ti co to je ale stejnej problem s regaliskou mela Janussa.Nevim jestli to bylo i tady na diskuzi,ale je to na arachnomanii.Tady mas odkaz http://www.arachnomania.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=160 ,zbytek si pak jeste najdi ve stare diskuzi (taky na arachnomanii).Hodne stesti