Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2006 22:21

Ahoj kolegové pavoukáři:) mám tu jednu záhadičku nevím co to je u adultní samice poecilotheria regalis sem zjistil nějakou býlou skvrnu nevim přesně co to je samice se nedávno svlékala a před tim sem si toho u ní nevšiml až ted nafotil sem to ale je to takový nepovedený později to zkusim znova prosim pomoste mi stim nechci aby umřela třebas je to plíseň ikdyž v teráriu neni ani zrnko plísně:)fakt nevim možná je ot taky tím že když se vslékala tak se ji nestačila ta část zadečku ochlupit je ot přímo u snovacích bradavek tak se podívejte.
Díkec za pomoc Drak

14.1.2006 13:43

draky napsal(a):
Ahoj kolegové pavoukáři:) mám tu jednu záhadičku nevím co to je u adultní samice poecilotheria regalis sem zjistil nějakou býlou skvrnu nevim přesně co to je samice se nedávno svlékala a před tim sem si toho u ní nevšiml až ted nafotil sem to ale je to takový nepovedený později to zkusim znova prosim pomoste mi stim nechci aby umřela třebas je to plíseň ikdyž v teráriu neni ani zrnko plísně:)fakt nevim možná je ot taky tím že když se vslékala tak se ji nestačila ta část zadečku ochlupit je ot přímo u snovacích bradavek tak se podívejte.
Díkec za pomoc Drak

ještě jedna fotka

15.1.2006 21:39

draky napsal(a):
ještě jedna fotka

Fakt nidko neví čím a co to je???

20.2.2006 17:54

draky napsal(a):
Fakt nidko neví čím a co to je???

Tak ta bílá skvrna se zvětšuje je bez chlupů vyfotim a hodim to sme ale začíná mě ot děsit

20.2.2006 17:59

draky napsal(a):
Tak ta bílá skvrna se zvětšuje je bez chlupů vyfotim a hodim to sme ale začíná mě ot děsit

tak tady to je

20.2.2006 17:59

draky napsal(a):
tak tady to je

další

20.2.2006 18:00

draky napsal(a):
další

tak mi řekněte co to může bejt sakra

20.2.2006 18:36

draky napsal(a):
tak mi řekněte co to může bejt sakra

Není to plíseň?

20.2.2006 18:42

desteros napsal(a):
Není to plíseň?

je to možný ale zdá se mi to takový uschlí neiv mco stim

20.2.2006 22:21

draky napsal(a):
je to možný ale zdá se mi to takový uschlí neiv mco stim

Cau draku,nereknu Ti co to je ale stejnej problem s regaliskou mela Janussa.Nevim jestli to bylo i tady na diskuzi,ale je to na arachnomanii.Tady mas odkaz http://www.arachnomania.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=160 ,zbytek si pak jeste najdi ve stare diskuzi (taky na arachnomanii).Hodne stesti

Přidejte reakci

Přidat smajlík