Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2006 18:56

Čaues pavoukáři mám nápad když už e tu dělaj super obří galerie sklípkanůale určenejch proč neudělat galrii s nepopsanýma pavoukama.
Mám 3 sp. dám je sme bylo by dost dobrý kdyby se taková galerka taky rozjela co vyna to.
Tak snad sem něco dáte.
takže 1 Chylobrachys sp. Malajsia Penang
Čau Drak

15.1.2006 21:34

draky napsal(a):
Čaues pavoukáři mám nápad když už e tu dělaj super obří galerie sklípkanůale určenejch proč neudělat galrii s nepopsanýma pavoukama.
Mám 3 sp. dám je sme bylo by dost dobrý kdyby se taková galerka taky rozjela co vyna to.
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak

Jako druhej sklípkan Avicularia sp. Ekvádor mám i lokalitu kdyby to někoho zajímalo poptejte se

15.1.2006 21:35

draky napsal(a):
Jako druhej sklípkan Avicularia sp. Ekvádor mám i lokalitu kdyby to někoho zajímalo poptejte se

Ještě jedna ekvádorka

15.1.2006 21:38

draky napsal(a):
Ještě jedna ekvádorka

a poslední co mám je Iridopelma sp. Brazilie.
á sakra tak to se všem omluvám ale nemám její fotku ale nebojte zítra ot napravim a dám ji sem tak můžete pokračovat zdá se m ito jako dobrej nápad.
Tak čaues zejtra Drak

5.2.2006 13:35

draky napsal(a):
a poslední co mám je Iridopelma sp. Brazilie.
á sakra tak to se všem omluvám ale nemám její fotku ale nebojte zítra ot napravim a dám ji sem tak můžete pokračovat zdá se m ito jako dobrej nápad.
Tak čaues zejtra Drak

pterinochilus sp

5.2.2006 13:36

spiderman napsal(a):
pterinochilus sp

a ještě jednou

5.2.2006 19:39

draky napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak

Dělám sice do hadů,ale tohle jsem přivezl před 8lety z Peru. Exempláře si fotil pan Kovařík do knihy "Sklípkani" . Po umrtí jsem mu je dal, posílal je udajně do Německa Schmidtovi na popsání. Dodnes nevím, jestli jsou už popsaný nebo ne a jak se jmenujou. Tehdy jsem toužil,aby nesly moje jméno:-)) škoda.....

1. Cyclosternum sp. , Caras, cca 3200 m n.m.

5.2.2006 19:41

draky napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak

2. Hapalotremus sp. , cca 3000 m n.m. , asi 30km od Machu Picchu, "Incká stezka", 1. stanový tábor "Tři kameny"

5.2.2006 19:43

draky napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak

3. poslední ani nevím co je za rod. Stejné místo nálezu jako Hapalotremus

6.2.2006 16:18

reptas napsal(a):
3. poslední ani nevím co je za rod. Stejné místo nálezu jako Hapalotremus

čau sem rád že se to tu trošku rozjíždí ty fotky sou super závidim ti taky bych chtěl takhle někam vyrazit ale sám nejedu protože neumim řeči:( a nikoho kdo by jel neznám.

6.2.2006 18:56

draky napsal(a):
čau sem rád že se to tu trošku rozjíždí ty fotky sou super závidim ti taky bych chtěl takhle někam vyrazit ale sám nejedu protože neumim řeči:( a nikoho kdo by jel neznám.

Nemusíš zas umět plno řečí. Umím jen obstojně anglicky:-)) Spíš jde o to se odhodlat a vyrazit.A mít štěstí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík