Čaues pavoukáři mám nápad když už e tu dělaj super obří galerie sklípkanůale určenejch proč neudělat galrii s nepopsanýma pavoukama.
Mám 3 sp. dám je sme bylo by dost dobrý kdyby se taková galerka taky rozjela co vyna to.
Tak snad sem něco dáte.
takže 1 Chylobrachys sp. Malajsia Penang
Čau Drak
draky
napsal(a):
Čaues pavoukáři mám nápad když už e tu dělaj super obří galerie sklípkanůale určenejch proč neudělat galrii s nepopsanýma pavoukama.
Mám 3 sp. dám je sme bylo by dost dobrý kdyby se taková galerka taky rozjela co vyna to.
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak
Jako druhej sklípkan Avicularia sp. Ekvádor mám i lokalitu kdyby to někoho zajímalo poptejte se
draky
napsal(a):
Jako druhej sklípkan Avicularia sp. Ekvádor mám i lokalitu kdyby to někoho zajímalo poptejte se
Ještě jedna ekvádorka
draky
napsal(a):
a poslední co mám je Iridopelma sp. Brazilie.
á sakra tak to se všem omluvám ale nemám její fotku ale nebojte zítra ot napravim a dám ji sem tak můžete pokračovat zdá se m ito jako dobrej nápad.
Tak čaues zejtra Drak
pterinochilus sp
draky
napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak
Dělám sice do hadů,ale tohle jsem přivezl před 8lety z Peru. Exempláře si fotil pan Kovařík do knihy "Sklípkani" . Po umrtí jsem mu je dal, posílal je udajně do Německa Schmidtovi na popsání. Dodnes nevím, jestli jsou už popsaný nebo ne a jak se jmenujou. Tehdy jsem toužil,aby nesly moje jméno:-)) škoda.....
1. Cyclosternum sp. , Caras, cca 3200 m n.m.
draky
napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak
2. Hapalotremus sp. , cca 3000 m n.m. , asi 30km od Machu Picchu, "Incká stezka", 1. stanový tábor "Tři kameny"
draky
napsal(a):
Tak snad sem něco dáte.
Čau Drak
3. poslední ani nevím co je za rod. Stejné místo nálezu jako Hapalotremus