Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.12.2007 18:03

objednal jsem si vlakem dosp. samici B.vagans, a přišlo tohle, muže te mi poradit o jakého sklípkana se jedná??????????odesílatel ho pod tímto názvem koupil na Pražské burze

15.12.2007 18:04

linha napsal(a):
objednal jsem si vlakem dosp. samici B.vagans, a přišlo tohle, muže te mi poradit o jakého sklípkana se jedná??????????odesílatel ho pod tímto názvem koupil na Pražské burze

2 foto

15.12.2007 19:43

linha napsal(a):
1 foto

Tak podle mě to je vaganska - stará samice. Ve stáří vybledne

15.12.2007 20:42

argy napsal(a):
Tak podle mě to je vaganska - stará samice. Ve stáří vybledne

To by jedině musela být dost blízko před smrtí, protože přece jen cihlová červeň s abdomenu se úplně neztrácí, moje 15tiletá samice si ji zachovává až do dalšího svleku...buďto jsou ty fotky hodně mizerný, nebo je tenhle pavouk ještě navíc stříknutej albopilosou...

15.12.2007 20:51

iverson napsal(a):
To by jedině musela být dost blízko před smrtí, protože přece jen cihlová červeň s abdomenu se úplně neztrácí, moje 15tiletá samice si ji zachovává až do dalšího svleku...buďto jsou ty fotky hodně mizerný, nebo je tenhle pavouk ještě navíc stříknutej albopilosou...

a co ty plamenky na nohách to přece brachypelmy nemaj ! ! !, měl jsem tu jednoho a ten tvrdí že by to mohlo být - Acanthoscurria insubtilis před svlekem nebo Citharacanthus longipes niger

15.12.2007 21:17

linha napsal(a):
a co ty plamenky na nohách to přece brachypelmy nemaj ! ! !, měl jsem tu jednoho a ten tvrdí že by to mohlo být - Acanthoscurria insubtilis před svlekem nebo Citharacanthus longipes niger

pravě jsem zjistil že se vysvlekla, asi to bude obyč.B. albopilosum

16.12.2007 12:19

linha napsal(a):
pravě jsem zjistil že se vysvlekla, asi to bude obyč.B. albopilosum

Jestli jsi v přesvědčení, že se jedná o Brachypelmu, tak to určitě nebude čistá albopilosa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík