kolik tak může stát dospělá 0,1 P.metallica,když v 1.sv stojí asi tak
4500Kč.
Foto z gooeglu.
minienti
napsal(a):
Omlouvám se že jsem nepozdravil,takže-čauky lidičky,prosim vás
pište a kdybi jste chtěli tak přidejte foto,díkys.
Cau, tady je fotka samce. Zdroj www.poecilotheria.com, docela by me zajimalo jaka je sance ze vam z prvniho svleku vyroste dospelej jedinec u tohoto druhu?
jura
napsal(a):
Cau, tady je fotka samce. Zdroj www.poecilotheria.com, docela by me zajimalo jaka je sance ze vam z prvniho svleku vyroste dospelej jedinec u tohoto druhu?
zapomnel jsem na tu fotku hehe Tady je
samurai
napsal(a):
Nechci prudit , ale nezdaj se Vam ty fotky pribarveny ? Videl jsem adult samici v chovu u znameho a rozhodne TAKHLE MOC MODRA teda fakt nebyla
Tj, je to mordy dost, tady je jeste fotka samice z te stejne stranky
minienti
napsal(a):
Moc pěkný fotky díky,nečekal jsem že se to tady tak rozjede.
Zatim je to super.
Přidám ještě jednu která není tak "přibarvená".Zase z Géčka.
samurai
napsal(a):
Nechci prudit , ale nezdaj se Vam ty fotky pribarveny ? Videl jsem adult samici v chovu u znameho a rozhodne TAKHLE MOC MODRA teda fakt nebyla
neni potreba nic pribarvovat. staci mit jedince cerstve po svleku a stesti na dobry svetlo, pripadne blesk a kvalitni fotak. i u P. metallica je ale modra a tmava forma, takze ty fotky muzou byt dost rozdilny.
zlost
napsal(a):
hadam, ze uz by ta castka mela pet cifer. zatim jsem videl prodavat jen jednosvlekovy prcky, takze to je pouhej odhad...
před necelim rokem byl tady na fauně inzerat.dvousvleky za 5 000 a sub samicka ted nevim,ale nebylo to daleko od 30 000.Ach jo :(
ale bylo to tu jen několik málo hodin-asi to někdo koupil.
nery
napsal(a):
před necelim rokem byl tady na fauně inzerat.dvousvleky za 5 000 a sub samicka ted nevim,ale nebylo to daleko od 30 000.Ach jo :(
ale bylo to tu jen několik málo hodin-asi to někdo koupil.
Cau, slysel jsem neco ze subaduld se da sehnat neco mezi 15 - 17000,ale nerad bych nekoho mistifikoval, nevim to.Kazdopadne aji tak je to pro studenta peknej ranec.Leda az budu makat a prehazovat penize vidlema ve vane
minienti
napsal(a):
kolik tak může stát dospělá 0,1 P.metallica,když v 1.sv stojí asi tak
4500Kč.
Foto z gooeglu.
30000 celkem dobrá cena,ifaunu projíždím 2 roky a nikdy jsem to neviděl.To může nabídnout jen šílenec a šílenec to koupit.Dospělé samice metallic se pohybují okolo 15000,mirand okolo 8000,subfusek 6000,tigris 20000,uniformis 20000,a pak je tu jeden druh,který se nedá penězmi vyčíslit.
stepan
napsal(a):
30000 celkem dobrá cena,ifaunu projíždím 2 roky a nikdy jsem to neviděl.To může nabídnout jen šílenec a šílenec to koupit.Dospělé samice metallic se pohybují okolo 15000,mirand okolo 8000,subfusek 6000,tigris 20000,uniformis 20000,a pak je tu jeden druh,který se nedá penězmi vyčíslit.
odpustis mi moju drzost, ak sa spytam, ktory to je???
minienti
napsal(a):
Teď jsem zkusil v googlu najít tu P.hanumavillasumica a nic to nenašlo,to musí ale bejt pořádná vzácnost
http://www.thebts.co.uk/poecilotheria.htm tu mas aj nejake fotky;)
stepan
napsal(a):
čau sládku kterou myslíš tu co se nedá penězmi vyčíslit neni to poec vittata
stepan
napsal(a):
Štěpáne mi příde 20000 za AD "tigris" celkem "málo" , když 1sv je za 180 éček a 2sv je za 300 éček.
draky
napsal(a):
čau sládku kterou myslíš tu co se nedá penězmi vyčíslit neni to poec vittata
jasně že nejvzácnější je hanumavillasumica,ale je jich i víc. S tou tigriskou,vem si například že chromatopelma v 1sv stojí 250 a dospělá 1000,tj. 4x tolik,to samé je i u poecek.Ale dospělý tigrisky se dají sehnat jen v cizině a od někoho,kdo ruší chov.Jen tak jí někdo asi neprodá.Ale regaliska je regaliska,co na tom,že jí má kyždý
.
Minonek

XXX.XXX.154.187
Mam metalicu na prodej jeste 6kusu ve 2 sv. za 1500Kc.
Vincb33

XXX.XXX.97.210
Mel bych o jeden kus zájem, pokud jsou k mání.
Vincb33

XXX.XXX.97.210
Měl bych o jeden kus zájem, jestli jsou ještě k mání...
jooska

XXX.XXX.159.20
P. metalica se dá už koupit v 1. svleku za 700, -.
Cajfi

XXX.XXX.237.129
Zdravím všechny, mám smitku samce už dva roky a rozhodl jsem se rozšířit chov o p. Metalicu, kdo má nebo ví kde se dá sehnat, tomu predem dekuji za pomoc.
Hejdy

XXX.XXX.101.250
Ahoj lidi
O víkendu / v sobotu 24.10.2015 jsem si přivezl P. metallicu / 2 svlek za 30Euro.
jooska

XXX.XXX.159.20
Mika.tomas@centrum.cz 2 svlk. P.Metalica za 650, -Kč napiš mu třeba ještě má.
jooska

XXX.XXX.159.21
Hejdy
napsal(a):
Ahoj lidi
O víkendu / v sobotu 24.10.2015 jsem si přivezl P. metallicu / 2 svlek za 30Euro.
To bych za 2 svlk. určitě nedal.
IDeart

XXX.XXX.7.1
Cajfi
napsal(a):
Zdravím všechny, mám smitku samce už dva roky a rozhodl jsem se rozšířit chov o p. Metalicu, kdo má nebo ví kde se dá sehnat, tomu predem dekuji za pomoc.
Zdravím jen dodám i když trochu pozdě, že pokud je ta fotka tvého samce smitky, tak nejde ani o smitku ani o samce.