Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2006 14:37

Ahoj.Prosím poradte mi s chovem tohodle hezkýho a zajímavýho
zvířátka.Budu se po něm shánět až někdy v létě,ale radši se ptám dřív.Tady je jedno foto z googlu
Dikes Jerry.

7.2.2006 14:07

Moc vám děkuju za odpověď,je škoda že tak pomalu rostou asi si koupím nějaký odrostlejší jedince

7.2.2006 16:09

minienti napsal(a):
Moc vám děkuju za odpověď,je škoda že tak pomalu rostou asi si koupím nějaký odrostlejší jedince

Ahoj,
pokud chceš podrobný informace o chovu písni mi na mail.
Choval jsem pár těchto bičovců, ale momentálně mi již samec chcípnul tak z toho asi nic nebude i kdyř by samice mohla bejt napářená, protože na korkové kůře, kterou mám v teráriu jsou semenné váčky.
Jinka fotky mejch bičovců jsou někde dál v moderce.
Tady je ten mail: exo.chovatel@seznam.cz

7.2.2006 20:36

john napsal(a):
Ahoj,
pokud chceš podrobný informace o chovu písni mi na mail.
Choval jsem pár těchto bičovců, ale momentálně mi již samec chcípnul tak z toho asi nic nebude i kdyř by samice mohla bejt napářená, protože na korkové kůře, kterou mám v teráriu jsou semenné váčky.
Jinka fotky mejch bičovců jsou někde dál v moderce.
Tady je ten mail: exo.chovatel@seznam.cz

Ahoj! V inzerci jsem žádnou nabídku nenašel a na entomologických burzách, kam jezdím, jsem nikdy živé Damony neviděl. Můžete prosím někdo napsat jaká je zhruba jejich současná cena? Díky, s pozdravem bobřík

7.2.2006 21:48

minienti napsal(a):
Ahoj.Prosím poradte mi s chovem tohodle hezkýho a zajímavýho
zvířátka.Budu se po něm shánět až někdy v létě,ale radši se ptám dřív.Tady je jedno foto z googlu
Dikes Jerry.

Na podzim v Holešovicích jsem viděl prcky cca 1,5cm v těle za 150.pj

10.2.2006 14:37

justin napsal(a):
Na podzim v Holešovicích jsem viděl prcky cca 1,5cm v těle za 150.pj

Díky, až budu mít trochu možnost porozhlídnu se po něm. B

28.5.2006 17:45

bobrik napsal(a):
Díky, až budu mít trochu možnost porozhlídnu se po něm. B

já koupil na předminulý burze v Holešovicích 2 ks Damon sp. Tanzánie,odchov v ČR po 200,-/kus.jsou to naprosto bezproblémový zvířata-zatím.

28.5.2006 17:48

epicrates napsal(a):
já koupil na předminulý burze v Holešovicích 2 ks Damon sp. Tanzánie,odchov v ČR po 200,-/kus.jsou to naprosto bezproblémový zvířata-zatím.

eště jedna fotka

12.4.2015 16:18
radek78

XXX.XXX.244.237

Já měl dvakrát odchov, zvláštní že vždy kolem vánoc :) žádné spezialní vymoženosti neměli. Kury po obvodě terarka, vodu rozprašovat na kury pijou ji tam. pokojová teplota. Krmil jsem šváby malinkými, nebo menší cvrky.

11.5.2020 17:16
Jana Chaloupková

XXX.XXX.220.228

Dobrý den, neprodává někdo nějakého Damona? Hledám a nikde nic.

Přidejte reakci

Přidat smajlík