Ahoj.Prosím poradte mi s chovem tohodle hezkýho a zajímavýho
zvířátka.Budu se po něm shánět až někdy v létě,ale radši se ptám dřív.Tady je jedno foto z googlu
Dikes Jerry.
minienti
napsal(a):
Moc vám děkuju za odpověď,je škoda že tak pomalu rostou asi si koupím nějaký odrostlejší jedince
Ahoj,
pokud chceš podrobný informace o chovu písni mi na mail.
Choval jsem pár těchto bičovců, ale momentálně mi již samec chcípnul tak z toho asi nic nebude i kdyř by samice mohla bejt napářená, protože na korkové kůře, kterou mám v teráriu jsou semenné váčky.
Jinka fotky mejch bičovců jsou někde dál v moderce.
Tady je ten mail: exo.chovatel@seznam.cz
john
napsal(a):
Ahoj,
pokud chceš podrobný informace o chovu písni mi na mail.
Choval jsem pár těchto bičovců, ale momentálně mi již samec chcípnul tak z toho asi nic nebude i kdyř by samice mohla bejt napářená, protože na korkové kůře, kterou mám v teráriu jsou semenné váčky.
Jinka fotky mejch bičovců jsou někde dál v moderce.
Tady je ten mail: exo.chovatel@seznam.cz
Ahoj! V inzerci jsem žádnou nabídku nenašel a na entomologických burzách, kam jezdím, jsem nikdy živé Damony neviděl. Můžete prosím někdo napsat jaká je zhruba jejich současná cena? Díky, s pozdravem bobřík
bobrik
napsal(a):
Díky, až budu mít trochu možnost porozhlídnu se po něm. B
já koupil na předminulý burze v Holešovicích 2 ks Damon sp. Tanzánie,odchov v ČR po 200,-/kus.jsou to naprosto bezproblémový zvířata-zatím.
epicrates
napsal(a):
já koupil na předminulý burze v Holešovicích 2 ks Damon sp. Tanzánie,odchov v ČR po 200,-/kus.jsou to naprosto bezproblémový zvířata-zatím.
eště jedna fotka