triskar
napsal(a):
kvalitni cvrcek-skoro nulova umrtnost,schopnost se mnozit.Nekvalitni-po prineseni domu vic nez 60procent umrtnost,poskozena kladelka,ulamavajici se nohy,neschopni mnozeni.
A ve kterých obchodech jste byl?Já jen abych věděla kam mám jít příště.Mě je to docela jedno jakou budou mít kvalitu,já je množit nebudu.Mám je jen pro kudlanku a sklípkana.
matit
napsal(a):
A ve kterých obchodech jste byl?Já jen abych věděla kam mám jít příště.Mě je to docela jedno jakou budou mít kvalitu,já je množit nebudu.Mám je jen pro kudlanku a sklípkana.
vzhledem k tomu ze kvalita je vsude stejna,rozhodoval bych se podle ceny,nejlevnejsi cvrcky maji na namesti SNP v 1.patre zverimex ZIVA (vedle sporitelny),zhruba 33kc za krabicku,coz je az o 6kc mene nez v centru a pri me spotrebe je to znat.Kdyby jste nekdo vedel o kvalitnich cvrcich,nebo i levnejsich,dejte vedet.
triskar
napsal(a):
vzhledem k tomu ze kvalita je vsude stejna,rozhodoval bych se podle ceny,nejlevnejsi cvrcky maji na namesti SNP v 1.patre zverimex ZIVA (vedle sporitelny),zhruba 33kc za krabicku,coz je az o 6kc mene nez v centru a pri me spotrebe je to znat.Kdyby jste nekdo vedel o kvalitnich cvrcich,nebo i levnejsich,dejte vedet.
Tak tam se zajedu podívat,jestli jsou tam tak levní.Mám to kousek.Dík za typ(nebo i?)
matit
napsal(a):
Celý svůj život žiju v OvěA asi tě zklamu,ale je mi 15
Zdravím ostraváky!Ja si kupuju cvrčky v centru na Nádražní,teď šla cena za balení sice dost vysoko,ale když tam přijdete v ůterý,kdy jim je vozí na prodejnu,tak jsou celkem v poho,samozřejmě se jich tam pár mrtvých vždycky najde,není jak nakoupit na burze..Ale co se dá dělat,pavoučci žrát musí Honza
triskar
napsal(a):
mimochodem me je 23.jinak na nadrazni jsem bral taky,ale jak jsem psal vsichni berou od jednoho dodavatele.ten vozi vzdy v utery.Takze si radeji zajedu na SNP a tam to mam o 6kc na krabicce levneji.
No jo,se máš,taky bych je bral levněji,ale to se mi z centra nevyplatí jezdit do Zábřehu,takže mi nezbývá než nakupovat dráž Ale i holata teď jsou drahý..
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzajs
napsal(a):
No jo,se máš,taky bych je bral levněji,ale to se mi z centra nevyplatí jezdit do Zábřehu,takže mi nezbývá než nakupovat dráž Ale i holata teď jsou drahý..
Na cvrčcích v Ostravě mě sere jedna věc! po několika otevřeních krybičky se ten pantík užvejká a cvrčci jsou na svobodě
Uživatel s deaktivovaným účtem

honzajs
napsal(a):
A proč si je nedáš do něčeho jiného?V krabičce stejně rychleji pochcípají
proč bych je dával jinám to je zbytečný když jsou hned pryč a chcípnout nestihnou.