Pandinus imperator - lovec

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

cislo.5

25.2.2006 10:19
cislo.5

Jen pro zajímavost.Dnes ulovil můj "pandinus" dospělou myš.Do teď jsem ho krmil jen hmyzem,takže mě to překvapilo.Je to běžné?

15.2.2006 08:34

cislo.5 napsal(a):
Jen pro zajímavost.Dnes ulovil můj "pandinus" dospělou myš.Do teď jsem ho krmil jen hmyzem,takže mě to překvapilo.Je to běžné?

Myslím, že zas taková raritka to nebude, ale raděj ho tlač zase hmyzem. Je to docela pěkná deviace krmit myšákama štíry. Thomas

15.2.2006 10:13

thomasi napsal(a):
Myslím, že zas taková raritka to nebude, ale raděj ho tlač zase hmyzem. Je to docela pěkná deviace krmit myšákama štíry. Thomas

Asi je tady někdo tak trochu saďourek

cislo.5

15.2.2006 10:20
cislo.5

thomasi napsal(a):

No já to zkusil poprvé,dejme tomu v zájmu "vědy" a pokračovat v tom nebudu.Ale zajímavé je,že cvrčky nebo šváby jen chytil klepetama a hned je začal žrát,kdežto myš si přidržel a několikrát ji uštknul.Měla to rychle za sebou,takže ono to zas tak deviantní nebylo. Ovšem žere ji ještě teď.

17.2.2006 08:53

cislo.5 napsal(a):
No já to zkusil poprvé,dejme tomu v zájmu "vědy" a pokračovat v tom nebudu.Ale zajímavé je,že cvrčky nebo šváby jen chytil klepetama a hned je začal žrát,kdežto myš si přidržel a několikrát ji uštknul.Měla to rychle za sebou,takže ono to zas tak deviantní nebylo. Ovšem žere ji ještě teď.

mam je taky ale tohle me teda nenapadlo, zajimalo by me jak bude vypadat az se nazere. jestli budes mit cas tak se prosim hod fotku stira s plnym briskem.
jinak hezka fotka

18.2.2006 11:21

thomasi napsal(a):

Proč deviace?Když to zvládl,tak proč ne?

25.2.2006 10:19

cislo.5 napsal(a):

cerstve po svleku - z lovce je ted korist

6.3.2006 10:54

cislo.5 napsal(a):

Podle mě je to docela běžné, protože svýh imperátory ničím jiným nekrmím. Jenom jim dávám holátka, protože ty mu rozhodně nemůžou ublížit. A narozdíl od hmyzu jim stačí každýmu tak 1 holátko na 3 týdny i měsíc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík