Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2008 19:48

lenkam napsal(a):
Díky za určení, LM.

Zdravím, je to nějaká šestiočka, asi naše nejběžnější š.ryšavá (Harpactea rubicunda).

20.6.2008 23:43

argy napsal(a):
Zdravím, je to nějaká šestiočka, asi naše nejběžnější š.ryšavá (Harpactea rubicunda).

...ještě jeden exemplář k určení, díky, LM.

25.6.2008 18:44
vladimir hula

XXX.XXX.74.177

lenkam napsal(a):
...ještě jeden exemplář k určení, díky, LM.

To kulaté mě nic moc neříká - barevně a chlupama na zadečku mi to připomíná Era - buďto furcata, nebo aphana, ale i cambridgei. Nevím :) Jeden z nich to bude. Ta šestiočka, jak pše Ondřej, může být, ale může být i jiná - to je focené na baráku, co? A v které části ČR? Prostě šestiočka a hotovo :)

To Ondra - mas u IHT vzkaz a preurceno :)

25.6.2008 19:24
lenkam

XXX.XXX.217.168

vladimir hula napsal(a):
To kulaté mě nic moc neříká - barevně a chlupama na zadečku mi to připomíná Era - buďto furcata, nebo aphana, ale i cambridgei. Nevím :) Jeden z nich to bude. Ta šestiočka, jak pše Ondřej, může být, ale může být i jiná - to je focené na baráku, co? A v které části ČR? Prostě šestiočka a hotovo :)

...na baráku... lepší foto šestiočky nemám.... to kulaté s chlupama je od Konopiště... LM.

25.6.2008 19:30
lenkam

XXX.XXX.217.168

vladimir hula napsal(a):

ještě 2 fotky

25.6.2008 19:32
lenkam

XXX.XXX.217.168

vladimir hula napsal(a):

také Konopiště, LM

Přidejte reakci

Přidat smajlík