Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2008 16:14

Ahoj... Co byste řekli, že to je za střevlíka? Lokalita jižní Morava - Pohořelicko... Mě se to zdá jako střevlík kožovitý....

P.S. omluvte tu hlínu, nějak jsem to odflákla.....

16.6.2008 19:06

albona napsal(a):
Ahoj... Co byste řekli, že to je za střevlíka? Lokalita jižní Morava - Pohořelicko... Mě se to zdá jako střevlík kožovitý....

P.S. omluvte tu hlínu, nějak jsem to odflákla.....

Asi to bude kožak. Na mym monitoru sice ta vrasky vidim blbe,ale velikostne by odpovidal,ja je nachazel v Zabcicke bazantici,coz je od Pohorelic co bych kamenem dohodil. :)

16.6.2008 19:13

sova napsal(a):
Asi to bude kožak. Na mym monitoru sice ta vrasky vidim blbe,ale velikostne by odpovidal,ja je nachazel v Zabcicke bazantici,coz je od Pohorelic co bych kamenem dohodil. :)

no přímo přesně je z Vranovic ale to by zase nikdo neznal, tak jsem psala Pohořelicko....

jinak můžu poslat originál na mail....

16.6.2008 19:28

albona napsal(a):
no přímo přesně je z Vranovic ale to by zase nikdo neznal, tak jsem psala Pohořelicko....

jinak můžu poslat originál na mail....

Tos mela napsat rovnou Vranovice...to uz neni co resit :) Co sem nasel strevliky tady na JM ,tak leda kozaka,ulricha,granulata,cancellata, tedka pred tydnem Scheidlera a to je vsechno (nepocitam hungarica na Pouzdranech).

16.6.2008 21:01

sova napsal(a):
Tos mela napsat rovnou Vranovice...to uz neni co resit :) Co sem nasel strevliky tady na JM ,tak leda kozaka,ulricha,granulata,cancellata, tedka pred tydnem Scheidlera a to je vsechno (nepocitam hungarica na Pouzdranech).

No jo.... Bych netušila, že takovou díru bude někdo znát
Jinak já se tím moc nezabývám, našla jsem ho mrtvého na dvorku....

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.6.2008 11:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

albona napsal(a):
No jo.... Bych netušila, že takovou díru bude někdo znát
Jinak já se tím moc nezabývám, našla jsem ho mrtvého na dvorku....

no na kožiťáky je ještě celkem brozo, resp Ostrava ještě nejsou asi nebo mám smůlu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík