Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2008 10:23
kvetak

XXX.XXX.225.179

Dobrý den,

přečetl jsem si opět jeden z inzerátů co píše chovatel????

"Euscorpius sp. Chorvatsko! Mohu dovést dospělé jedince tohoto štíra. V případě zájmu pište na mail euscorp@seznam.cz. Cena dohodou"

Co tohle má být? V poslední době se rozrostl dovoz rodu Escorpius přitom se jedná o lehce množitelného štíra, který rychle dospívá. Sám sem je kdysi choval a rozmnožoval pár let. Nemyslím si že je to atomová fyzika!

Lidi už fakt nevěděj z čeho vytřískat prachy - hlavně v ČR!

S pozdravem
Ondřej Helan

www.arachne.wz.cz

4.7.2008 10:52
kubas

XXX.XXX.223.144

kvetak napsal(a):
Dobrý den,

přečetl jsem si opět jeden z inzerátů co píše chovatel????

"Euscorpius sp. Chorvatsko! Mohu dovést dospělé jedince tohoto štíra. V případě zájmu pište na mail euscorp@seznam.cz. Cena dohodou"

Co tohle má být? V poslední době se rozrostl dovoz rodu Escorpius přitom se jedná o lehce množitelného štíra, který rychle dospívá. Sám sem je kdysi choval a rozmnožoval pár let. Nemyslím si že je to atomová fyzika!

Lidi už fakt nevěděj z čeho vytřískat prachy - hlavně v ČR!

S pozdravem
Ondřej Helan

www.arachne.wz.cz

Máš pravdu, je to smutné, jak se někteří lidi snaží vydělávat

5.7.2008 05:59
vytiska

XXX.XXX.172.42

kubas napsal(a):
Máš pravdu, je to smutné, jak se někteří lidi snaží vydělávat

Zdravím,
je to bohužel tak, všechno se točí kolem peněz. Prostě dotyčný jede na dovolenou do Chorvatska a tak si kapku namastí kapsu, že tam odchytne pár kousků:(. Na druhou stranu můžeme být vděčný (zrovna se to netýká rodu Euscorpius), že se tímto způsobem k nám dostanou druhy, které se dají na trhu ČR težce sehnat (např. Mesobuthus z Kavzkazu apod.
Vytiska J.

6.7.2008 21:25
kvetak

XXX.XXX.196.50

vytiska napsal(a):
Zdravím,
je to bohužel tak, všechno se točí kolem peněz. Prostě dotyčný jede na dovolenou do Chorvatska a tak si kapku namastí kapsu, že tam odchytne pár kousků:(. Na druhou stranu můžeme být vděčný (zrovna se to netýká rodu Euscorpius), že se tímto způsobem k nám dostanou druhy, které se dají na trhu ČR težce sehnat (např. Mesobuthus z Kavzkazu apod.
Vytiska J.

Dobrý den,

ano některé druhy jsou u nás těžko k sehnání, ale tento rod? To se mi nezdá.

S pozdravem
Ondřej H.

7.7.2008 09:39
panb

XXX.XXX.202.66

kvetak napsal(a):
Dobrý den,

ano některé druhy jsou u nás těžko k sehnání, ale tento rod? To se mi nezdá.

S pozdravem
Ondřej H.

Natomhle "koníčku" si nejde namastit kapsi pokud to nerozjedete opravdu ve velkém,nechte ho at si chytá a prodává dle libosti protože jestli ktomu nemá opravdu vztah a jdemu jen oty peníze brzo hoto přestane bavit a nechá toho

Brewus Lukáš. (Gorja).

7.7.2008 18:06
vytiska

XXX.XXX.172.42

panb napsal(a):
Natomhle "koníčku" si nejde namastit kapsi pokud to nerozjedete opravdu ve velkém,nechte ho at si chytá a prodává dle libosti protože jestli ktomu nemá opravdu vztah a jdemu jen oty peníze brzo hoto přestane bavit a nechá toho

Brewus Lukáš. (Gorja).

Mněl jsem namysli druh Mesobuthus eupes e., který je akutálně nabízený zrovna z toho Kavzkazu. Mesobuthus martensii a štír Egejský jsou zde k sehnní neustále. Jinak já proti dovozu nic nemám, pokuď se to nestrhne k masařství.
Vytiska J.

Přidejte reakci

Přidat smajlík