leemi
napsal(a):
Ahoj, myslím, že je to sameček - 10. svlek :
Samec? Nebo málo krmená samička? :)
t3rror
napsal(a):
takhle ti to nikdo neurčí...vyfot to zespoda nebo vyfoť svlečku..
Zde ze spodu...
leemi
napsal(a):
Ahoj, myslím, že je to sameček - 10. svlek :
Zde svlečka :
Snad jsem to vystihla, je moc zdeformovaná :
nery
napsal(a):
potřebujem videt zadečkovou část svlečky zevnitř jinak to je vždy jen tipování.
No, problém je v tom, že ten zadeček je mooooc zmuchlaný takže mám jen toto, co mám
Myslíte, že by to mohla být samice? Zdá se mi to spíše na samečka - tvar zadečku.....nekrmím jí moc často - 1cvrk 14dní, někdy 2 cvrky za 14 dní....
leemi
napsal(a):
No, problém je v tom, že ten zadeček je mooooc zmuchlaný takže mám jen toto, co mám
Myslíte, že by to mohla být samice? Zdá se mi to spíše na samečka - tvar zadečku.....nekrmím jí moc často - 1cvrk 14dní, někdy 2 cvrky za 14 dní....
to se podle tvaru ani formy nedá v týhle velikosti ani tipnout,fakt ne,počkej si na dajší svlek(svlečku i pomerne snadno rozvlhčíš,bud mokrá krabička na par hodin nebo chvilku v páře
nery
napsal(a):
to se podle tvaru ani formy nedá v týhle velikosti ani tipnout,fakt ne,počkej si na dajší svlek(svlečku i pomerne snadno rozvlhčíš,bud mokrá krabička na par hodin nebo chvilku v páře
zdá se mi že na té svlečce je ten zadeček ještě v pohodě,akorat je zmuchlanej...postříkej svlečku rozprašovačem a za minutku ten zadeček něčím opatrně rozviň
xxxxxxxxxx
napsal(a):
Zdravím,
s 99% pravděpodobností je to sameček. Již podle celkového vzhledu a delších, užších končetin.
mno to seš teda dobrej kdybych já takle jistě určoval podle toho jaký má pavouk nohy, dávno by mě lidi vynesli v zubech
kdyby to byl pavouk 5,5cm v tele s takovyma proporcema a v cca 12. - 15.-tym svleku,taky bych tipnul že to bude na 70% samec
takhle ale ne
Uživatel s deaktivovaným účtem

xxxxxxxxxx
napsal(a):
Zdravím,
s 99% pravděpodobností je to sameček. Již podle celkového vzhledu a delších, užších končetin.
co je tohle za experta? poslu ti fotky svejch pavouku a pourcujes mi to, ja jsem na to asi moc velky strevo