aaabbbccc
napsal(a):
Ahoj.Ona žere i lípu.Je to její hlavní potrava ale je i na ostatních listnatých stromech.Já ji našel na buku a žere i dub.
Aha, tak to je jako já...já taky sním všechno.... Ale teď vážně.....dalo by se nějak určit i tohle? Není to moje fotka, takže ani nevím, kde to bylo a co to žralo, ale moc rád bych věděl o co se jedná......
iverson
napsal(a):
Jo myslím, že je to ona........moc díky za odpověď...
tak tady mám další oříšek......snad to někdo pozná.....žere na osice ... díky moc předem...
iverson
napsal(a):
tak tady mám další oříšek......snad to někdo pozná.....žere na osice ... díky moc předem...
....a ještě jedna.....
cislo.5

XXX.XXX.99.221
argy
napsal(a):
Motýlkář sice nejsem ,ale můj typ je Lobophora halterata !
Na zahradě při sázení plotu z jalovců z jednohu vypadle tahle žlutá housenka. Pozná ji někdo? Omlouvám se za kvalitu měl jsem u sebe jen mobil.
cislo.5
napsal(a):
Na zahradě při sázení plotu z jalovců z jednohu vypadle tahle žlutá housenka. Pozná ji někdo? Omlouvám se za kvalitu měl jsem u sebe jen mobil.
Tuhle potvurku sem nasel asi pred tydnem u Tanvaldu. Mela by to byt Acronicta aceris tedy Šípověnka maďalová (nevím,kterej blb to daval do češtiny,bo Acer = javor a ja ju taky nasel na javoru)
sova
napsal(a):
Tuhle potvurku sem nasel asi pred tydnem u Tanvaldu. Mela by to byt Acronicta aceris tedy Šípověnka maďalová (nevím,kterej blb to daval do češtiny,bo Acer = javor a ja ju taky nasel na javoru)
to stejnyyy Sphings ligustri- ligustrum= ptaci zob, ale zase jak by znelo lisaj ptaciiizoboviii