nasuter

XXX.XXX.91.213
Prosim o urceni kudlanky na fotce, dospely samec, misto nalezu Chorvatsko, mestecko Pisak.
nasuter

XXX.XXX.91.213
argy
napsal(a):
Je to sameček od kudlanky Ameles decolor.
Dekuji:) ted jen doufam ze mam i nejakou samicku:) porad behaj a clanky na zadecku se jim pocitaj dost blbe...
nasuter
napsal(a):
Dekuji:) ted jen doufam ze mam i nejakou samicku:) porad behaj a clanky na zadecku se jim pocitaj dost blbe...
jj...podle te jizni polohy mesta Pisak to bude A. decolor. Na severu (ja je chytal u Sibeniku) zije A. spallanziana :). Jinak samicky sou bezkridly a maj sirokej zadecek. A ta horsi zprava: Ani se to nepokousej mnozit,marna snaha. Ze 40 mladejch dospela jedna :D i kdyz ja to choval metodou pokus/omyl.
nasuter

XXX.XXX.91.213
sova
napsal(a):
jj...podle te jizni polohy mesta Pisak to bude A. decolor. Na severu (ja je chytal u Sibeniku) zije A. spallanziana :). Jinak samicky sou bezkridly a maj sirokej zadecek. A ta horsi zprava: Ani se to nepokousej mnozit,marna snaha. Ze 40 mladejch dospela jedna :D i kdyz ja to choval metodou pokus/omyl.
No, doufam ze budu mit vic stesti Mam jeste jeden dotaz, jak dlouho zhruba takovyhle samecek vydrzi nazivu??
nasuter

XXX.XXX.91.213
argy
napsal(a):
Moc dlouho ne, po páření (někdy i při ) chcípne.
ted mi teprve doslo - jak vlastne poznam ze samice je dospela?? kdyz nema kridla, pujde to tezko..... ma nekdo nejakej figl??
nasuter
napsal(a):
Prosim o urceni kudlanky na fotce, dospely samec, misto nalezu Chorvatsko, mestecko Pisak.
Taky prosím o určení kudlanky,nález Morava
bulmastif
napsal(a):
Taky prosím o určení kudlanky,nález Morava
Naše jediná - kudlanka nábožná (Mantis religiosa).
Víc info na : www.naturabohemica.cz , hledat - k.nábožná
argy
napsal(a):
Naše jediná - kudlanka nábožná (Mantis religiosa).
Víc info na : www.naturabohemica.cz , hledat - k.nábožná
Díky :)