Nemoc u B.emilia? prosim o radu...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2006 11:28

Zdravim koupil jsem ve zverimexu B. emiliu byla docela ve spatnem stavu nemela jednu zadni nohu a ze spodu na zadecku ma nejaky vyrustek (i po svleku) muzete mi prosim poradit o co se jedna a jaka by mohla byt lecba? Reknete sami je krasna nerad bych o ni prisel... Dekuji

6.3.2006 11:34

tghost napsal(a):
Zdravim koupil jsem ve zverimexu B. emiliu byla docela ve spatnem stavu nemela jednu zadni nohu a ze spodu na zadecku ma nejaky vyrustek (i po svleku) muzete mi prosim poradit o co se jedna a jaka by mohla byt lecba? Reknete sami je krasna nerad bych o ni prisel... Dekuji

tyden po svleku uz se ji noha zbarvuje pigmentem..

6.3.2006 14:24

tghost napsal(a):

Vypadá to na nějaký novotvar (zbujelou tkáń) nebo důsledek špatně zhojené rány.Moc se s tím dělat nedá.

6.3.2006 14:59

tghost napsal(a):

To je to zacházení v některých prodejnách,ale noha doroste.Taky si myslím,že s s tím výrustkem nebo co to má,těžko dá něco dělat a navíc z fotek je to vždy špatně viditelný.

6.3.2006 15:42

tghost napsal(a):

No a naskytne se otazka je ZHOBNY? Doufam ze se z toho holka vylize... Kazdopadne diki za nazory

6.3.2006 15:45

desteros napsal(a):
To je to zacházení v některých prodejnách,ale noha doroste.Taky si myslím,že s s tím výrustkem nebo co to má,těžko dá něco dělat a navíc z fotek je to vždy špatně viditelný.

Kazdopadne jeste prikladam fotku pred svlekem

6.3.2006 20:51

tghost napsal(a):
Kazdopadne jeste prikladam fotku pred svlekem

Ahoj, není to B. emilia, ale boehmei.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2006 21:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

euny napsal(a):

Žádnej problém

vyfotit a podat trestní oznámení,

1. Špatné označení = klamání spotřebitele
2. Týrání zvířete
3. Úmyslný prodej vadného zboží (poud jsi nebyl předem na zdravotní stav slovně upozorněn)

dohromady to podlesoučasných předpisů dá 500k pokuty právnické osobě popřípadě trestní stíhání osobě fyzické. Vůbec bych se s podobným zverimexem nemazlil.

7.3.2006 00:10

euny napsal(a):

Ne opravdu je to Emilka

7.3.2006 00:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Žádnej problém

vyfotit a podat trestní oznámení,

1. Špatné označení = klamání spotřebitele
2. Týrání zvířete
3. Úmyslný prodej vadného zboží (poud jsi nebyl předem na zdravotní stav slovně upozorněn)

dohromady to podlesoučasných předpisů dá 500k pokuty právnické osobě popřípadě trestní stíhání osobě fyzické. Vůbec bych se s podobným zverimexem nemazlil.

Nechci podavat zadne oznameni chci aby se z toho holky vylizala..

7.3.2006 00:15

tghost napsal(a):
Ne opravdu je to Emilka

Kurna nasadil si mi brouka do hlavy... kdyz se podivam na zbarveni noh tak se to fakt blizi boehmei no tak ne ze mi prodaji zraneneho pavouka ale dokonce pod jinym nazvem no teprve ted me to trklo to zbarveni :D Dik moc

7.3.2006 01:14

tghost napsal(a):
Kurna nasadil si mi brouka do hlavy... kdyz se podivam na zbarveni noh tak se to fakt blizi boehmei no tak ne ze mi prodaji zraneneho pavouka ale dokonce pod jinym nazvem no teprve ted me to trklo to zbarveni :D Dik moc

je to na 100% emilia

7.3.2006 09:25

*shandy* napsal(a):
je to na 100% emilia

tady je fotka emilky

7.3.2006 09:27

uroboros napsal(a):
tady je fotka emilky

tady fotka boehmeie, obě sou z netu, tak doufam, že se nikdo nenaštve, sám se můžeš rozhodnout, co to tvoje je.....

7.3.2006 10:15

uroboros napsal(a):
tady fotka boehmeie, obě sou z netu, tak doufam, že se nikdo nenaštve, sám se můžeš rozhodnout, co to tvoje je.....

Tady je este fotka boehmeiky, varianta s cernym na halvohrudi http://www.sklipkani.cz/full.php?id=17

7.3.2006 11:22

jura napsal(a):
Tady je este fotka boehmeiky, varianta s cernym na halvohrudi http://www.sklipkani.cz/full.php?id=17

No ja bych se priklonil k te boehemice podle zbarveni nohou, ale myslite si ze ten vyrustek(nebo pozustatek po nejake rane) mohl byt zhoubny? Doufam ze ne Dekuji za nazory klidne piste dal ;)

7.3.2006 16:02

tghost napsal(a):
No ja bych se priklonil k te boehemice podle zbarveni nohou, ale myslite si ze ten vyrustek(nebo pozustatek po nejake rane) mohl byt zhoubny? Doufam ze ne Dekuji za nazory klidne piste dal ;)

Já bych řekl, že je to něco mezi- hlavohruď po emilce a nohy po boehmeice

7.3.2006 17:45

justin napsal(a):
Já bych řekl, že je to něco mezi- hlavohruď po emilce a nohy po boehmeice

je to 100% čistá boehmei.

7.3.2006 19:07

euny napsal(a):
je to 100% čistá boehmei.

Taky se přikládám k tomu,že je to B.boehmei.Zbarvení nohou tomu odpovídá a v téhle velikosti má emilia i boehmei podobně zbarvenou hlavohrud,takže určitě to není půlka od toho a půlka od toho.

8.3.2006 20:41

desteros napsal(a):
Taky se přikládám k tomu,že je to B.boehmei.Zbarvení nohou tomu odpovídá a v téhle velikosti má emilia i boehmei podobně zbarvenou hlavohrud,takže určitě to není půlka od toho a půlka od toho.

pro porovnani moje emilka...doufam,ze mi nereknete,ze je to boehmei

9.3.2006 09:49

maticora napsal(a):
pro porovnani moje emilka...doufam,ze mi nereknete,ze je to boehmei

To je jasná boehmei...ještě si to překontroluj

Přidejte reakci

Přidat smajlík