Zdravim koupil jsem ve zverimexu B. emiliu byla docela ve spatnem stavu nemela jednu zadni nohu a ze spodu na zadecku ma nejaky vyrustek (i po svleku) muzete mi prosim poradit o co se jedna a jaka by mohla byt lecba? Reknete sami je krasna nerad bych o ni prisel... Dekuji
tghost
napsal(a):
Zdravim koupil jsem ve zverimexu B. emiliu byla docela ve spatnem stavu nemela jednu zadni nohu a ze spodu na zadecku ma nejaky vyrustek (i po svleku) muzete mi prosim poradit o co se jedna a jaka by mohla byt lecba? Reknete sami je krasna nerad bych o ni prisel... Dekuji
tyden po svleku uz se ji noha zbarvuje pigmentem..
tghost
napsal(a):
To je to zacházení v některých prodejnách,ale noha doroste.Taky si myslím,že s s tím výrustkem nebo co to má,těžko dá něco dělat a navíc z fotek je to vždy špatně viditelný.
desteros
napsal(a):
To je to zacházení v některých prodejnách,ale noha doroste.Taky si myslím,že s s tím výrustkem nebo co to má,těžko dá něco dělat a navíc z fotek je to vždy špatně viditelný.
Kazdopadne jeste prikladam fotku pred svlekem
Uživatel s deaktivovaným účtem

euny
napsal(a):
Ahoj, není to B. emilia, ale boehmei.
Žádnej problém
vyfotit a podat trestní oznámení,
1. Špatné označení = klamání spotřebitele
2. Týrání zvířete
3. Úmyslný prodej vadného zboží (poud jsi nebyl předem na zdravotní stav slovně upozorněn)
dohromady to podlesoučasných předpisů dá 500k pokuty právnické osobě popřípadě trestní stíhání osobě fyzické. Vůbec bych se s podobným zverimexem nemazlil.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Žádnej problém
vyfotit a podat trestní oznámení,
1. Špatné označení = klamání spotřebitele
2. Týrání zvířete
3. Úmyslný prodej vadného zboží (poud jsi nebyl předem na zdravotní stav slovně upozorněn)
dohromady to podlesoučasných předpisů dá 500k pokuty právnické osobě popřípadě trestní stíhání osobě fyzické. Vůbec bych se s podobným zverimexem nemazlil.
Nechci podavat zadne oznameni chci aby se z toho holky vylizala..
uroboros
napsal(a):
tady je fotka emilky
tady fotka boehmeie, obě sou z netu, tak doufam, že se nikdo nenaštve, sám se můžeš rozhodnout, co to tvoje je.....
uroboros
napsal(a):
tady fotka boehmeie, obě sou z netu, tak doufam, že se nikdo nenaštve, sám se můžeš rozhodnout, co to tvoje je.....
Tady je este fotka boehmeiky, varianta s cernym na halvohrudi http://www.sklipkani.cz/full.php?id=17
jura
napsal(a):
Tady je este fotka boehmeiky, varianta s cernym na halvohrudi http://www.sklipkani.cz/full.php?id=17
No ja bych se priklonil k te boehemice podle zbarveni nohou, ale myslite si ze ten vyrustek(nebo pozustatek po nejake rane) mohl byt zhoubny? Doufam ze ne Dekuji za nazory klidne piste dal ;)
justin
napsal(a):
Já bych řekl, že je to něco mezi- hlavohruď po emilce a nohy po boehmeice
je to 100% čistá boehmei.
desteros
napsal(a):
Taky se přikládám k tomu,že je to B.boehmei.Zbarvení nohou tomu odpovídá a v téhle velikosti má emilia i boehmei podobně zbarvenou hlavohrud,takže určitě to není půlka od toho a půlka od toho.
pro porovnani moje emilka...doufam,ze mi nereknete,ze je to boehmei