Dobrý den
je to kluk nebo holka?
má 5,5cm v těle, svleky bohuzel nemám spočtený.
Dík
detreux
napsal(a):
Dobrý den
je to kluk nebo holka?
má 5,5cm v těle, svleky bohuzel nemám spočtený.
Dík
ještě další fotka
detreux
napsal(a):
Helan : zdravím. Jsem pavoukář amatér, doma mám jen 6 kousků pro radost. Podle svlečky pavouky určovat neumím a lepší fotku se mi nepodařilo udělat.
Vždyť je to tak jednoduchý :) když budeš na nějaký burze kam jezdim,předem mi písni a já ti přivezu svlečku na který tě to naučim
detreux
napsal(a):
Helan : zdravím. Jsem pavoukář amatér, doma mám jen 6 kousků pro radost. Podle svlečky pavouky určovat neumím a lepší fotku se mi nepodařilo udělat.
zdravim,
jak říká kolega určení dle pohlavního otvoru, spodního a horního pysku, 1. a 2. páru plicních vaků aj. není 100 %. Doporučuji pohlaví určit dle exuvie, není na tom nic těžkého, patřičný návod naleznete zde:
časopis \"Sklípkan\" 4/2001 od pana Krumpála a Vítězslava Honsi a určitě v dalších podobných časopisech či na internetu, stačí zadat to co potřebujete do googla, yahoo či pod. vyhledávače a ten Vám určitě něco najde.
detreux
napsal(a):
dále postup je uváděn tady na moderovaném fóru ve starším vlákně pod názvem: Pohlaví pavouků od "martisak" je to ještě na úvodní straně
cyrtopholis
napsal(a):
dále postup je uváděn tady na moderovaném fóru ve starším vlákně pod názvem: Pohlaví pavouků od "martisak" je to ještě na úvodní straně
http://www.arachnoboards.com/ ab/gallery/browseimages.php?c=10&userid=
mrkněte sem, svlečka je nejspolehlivější