tady je ta lividumka...ale ta fotka je nic moc, nic lepsiho jsem nevyfotila...mam blbej fotak...
albona
napsal(a):
tady je ta lividumka...ale ta fotka je nic moc, nic lepsiho jsem nevyfotila...mam blbej fotak...
Tady je ještě jedna,ale o nic lepsi
albona
napsal(a):
Chilobrachise mám doma čtyři asi stejně veliký, to bych poznala....
Zdravím,
domnívám se, že jde o Chilobrachys sp. " Burmensis".
Každopádně foto je nekvalitní a tak by bylo dobré pro upřesnění
kvalitu vylepšit. H.lividum má výraznou kresbu na abdomenu i když mláďata v prvních až 3 svlecích jsou si velmi podobná!!!
S pozdravem
Ondřej H.
kvetak
napsal(a):
Zdravím,
domnívám se, že jde o Chilobrachys sp. " Burmensis".
Každopádně foto je nekvalitní a tak by bylo dobré pro upřesnění
kvalitu vylepšit. H.lividum má výraznou kresbu na abdomenu i když mláďata v prvních až 3 svlecích jsou si velmi podobná!!!
S pozdravem
Ondřej H.
No, tento pavouk je v 5. svleku.... Nemohl byste poslat obrázek jak ten chilobrachys vypadá...nikde jsem nenašla žádnou fotku... Jinak nějakou lepší fotku se sem pokusím dát, ale až se mi ho podaří vyfotit bez víčka, zatím vždycky uteče když to víčko sundává....
albona
napsal(a):
No, tento pavouk je v 5. svleku.... Nemohl byste poslat obrázek jak ten chilobrachys vypadá...nikde jsem nenašla žádnou fotku... Jinak nějakou lepší fotku se sem pokusím dát, ale až se mi ho podaří vyfotit bez víčka, zatím vždycky uteče když to víčko sundává....
Burmensis vypadá jako huahini
euny
napsal(a):
Burmensis vypadá jako huahini
H.lividum vypadá takhle.Je to subadult samec
ddt
napsal(a):
H.lividum vypadá takhle.Je to subadult samec
Jěště jednou.Taky jsem to fotil přes sklo,jinak by zmizel..
albona
napsal(a):
Zdravím,
bohužel mám již odrostlé kusy, ale když vy pošlete nějaké foto,
myslím si že dokážu pomoct. No uvidíme!
S pozdravem
Ondřej