Čo to má moja parahybana na zadku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2006 17:04

Vie mi niekto povedať, čo to má moja parahybana na zadku? Dík.

24.4.2006 17:23

bobby napsal(a):
Vie mi niekto povedať, čo to má moja parahybana na zadku? Dík.

Su to vycesane chlpy a pravdepodobne sa ti bude zvliekat.

8.5.2006 02:03

monsterfly napsal(a):
Su to vycesane chlpy a pravdepodobne sa ti bude zvliekat.

chovas jednoho z nejvetsich (bezne dostupnych) sklipkanu, ktery sice nepatri mezi agresivni, ale kousnout muze a to je pak velky problem! No a ptas se co ma na zadku? Pise se o tom vsude! I v te nejzakladnejsi prirucce (Sklipkani, V. von Wirth, Vasut) mas dokonce obrazek (Smithi; strana 45 + nakres na strane 62; Kovarik strana 79, 51...). Zkus neco precist...by me docela zajimalo, proc ty chloupky vykopal!?!?

8.5.2006 11:38

906090 napsal(a):
chovas jednoho z nejvetsich (bezne dostupnych) sklipkanu, ktery sice nepatri mezi agresivni, ale kousnout muze a to je pak velky problem! No a ptas se co ma na zadku? Pise se o tom vsude! I v te nejzakladnejsi prirucce (Sklipkani, V. von Wirth, Vasut) mas dokonce obrazek (Smithi; strana 45 + nakres na strane 62; Kovarik strana 79, 51...). Zkus neco precist...by me docela zajimalo, proc ty chloupky vykopal!?!?

Taký chytrý som aj ja. Ale čo ma zmiatlo je to, že na tých fľakoch má chĺpky. Preto som pochyboval, či je to len od vykopávania a chcel som sa opýtať.

31.5.2006 18:13

bobby napsal(a):
Taký chytrý som aj ja. Ale čo ma zmiatlo je to, že na tých fľakoch má chĺpky. Preto som pochyboval, či je to len od vykopávania a chcel som sa opýtať.

chtelo by to detailnejsi zaber,ale podle toho co vidim to bude jen od vykopavani nemej strach svlikne se ti a bude jako driv...

Přidejte reakci

Přidat smajlík