Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 19:45

jak jsem lepil akvarko, tak mi tam zustaly na akvarku fleky od silikonu nevíte čím to mam dostat

5.5.2006 08:01

javor napsal(a):
jak jsem lepil akvarko, tak mi tam zustaly na akvarku fleky od silikonu nevíte čím to mam dostat

Sice se prodávají tzv. "odstraňovače silikonu" (k dostání například v hobbymarketech), ale ty účinkují spíš na "čerstvý" (ještě nezvulkanizovaný) silikon, a ještě k tomu nijak zázračně. Jedinou účinnou cestou je seškrábnutí či odříznutí přebytečnéhob silikonu žiletkou, skalpelem nebo podobným ostřím.

6.5.2006 15:59

javor napsal(a):

Nevim,jestli to pomůže,ale když jsem vymazával silikonem vozík za auto,bylo třeba místa postříkat jarovou vodou,aby nedošlo ke spojení poletujícího "bordelu" a vysilikonovaných míst.Omylem jsem to postříkal lihem (záměna lahviček v garáži) a všechen silion se tak rozleptal,že jsem ho musel otřít hadrem......

8.5.2006 01:54

johan napsal(a):
Nevim,jestli to pomůže,ale když jsem vymazával silikonem vozík za auto,bylo třeba místa postříkat jarovou vodou,aby nedošlo ke spojení poletujícího "bordelu" a vysilikonovaných míst.Omylem jsem to postříkal lihem (záměna lahviček v garáži) a všechen silion se tak rozleptal,že jsem ho musel otřít hadrem......

silikon odstranis pouze ziletkou, nebo necim ostrym! Ja to odskrabaval zlomenym sklickem...Pak ti na skle zustane "mastny" flek, ktery jde odstranit tech. lihem! Snad i alpou, nebo okenou...Jinak spolehlive reseni ti asi nikdo neporadi, protoze kdo to umi, tak s tim problemy nema! Da se to pohlidat tak, aby sis budouci terarko nezapatlal!

28.5.2006 16:31

javor napsal(a):

Potřeboval jsem namazat panty u teraria. Pokusil jsem se je nastříkat mazacím přípravkem WD40..vedlejsí účinek byl, že se mi panty mimo namazání také odlepily od skla i se silikonem..

Přidejte reakci

Přidat smajlík