douglas
napsal(a):
pro "pitomce" : když je nadpis Brachypelmy a po kliknutí jsou tady fotky,tak asi jaké "vlákno" je tady?? ........ ??????? pořád ještě nic?????????? prázdná kebule,nic ??????? už , už nóóóó konečně bliky,blik ano fotkečky pavoučků !!!!!!!!!!
Mno smysl tohoto vlákna mi uniká z jediného důvodu. Zdejší forum neslouží k tomu aby se zde vkládali fotky, na to si založ web nebo nějakou galerii na netu. Myslím ,že každý kdo chová sklípkany tak ví , jak vypadají Brachypelmy..inteligente:-) a navic neurazej prazdnou kebuli ,když založíš na ifauně vlákno Brachypelmy :-D
terrorist
napsal(a):
Mno smysl tohoto vlákna mi uniká z jediného důvodu. Zdejší forum neslouží k tomu aby se zde vkládali fotky, na to si založ web nebo nějakou galerii na netu. Myslím ,že každý kdo chová sklípkany tak ví , jak vypadají Brachypelmy..inteligente:-) a navic neurazej prazdnou kebuli ,když založíš na ifauně vlákno Brachypelmy :-D
a vyprošuji si aby jsi nějak urážel můj chovatelský profil, i když vlastně dneska je to běžné že? Jedna smithka a hnedka spolkl všechnu moudrost světa heh..
terrorist
napsal(a):
mno jde vidět, že když nejsou argumenty tak slovíčkaříš i když víš - teda pokud nejsi uplnej dement - že to bylo jen přirovnání
mrzí mne,že jsem zakládal toto "téma" už se zde nebudu angažovat,abych se tady hádal s mládenci,kteří by mohli věkově být mými syny,mě nebaví a omlouvám se ostatním za zkaženou náladu,měl jsem radost z toho,že jsem se podělil o snímky svých miláčků,toť vše. Přeju Vám hodně zdarů Milan
douglas
napsal(a):
mrzí mne,že jsem zakládal toto "téma" už se zde nebudu angažovat,abych se tady hádal s mládenci,kteří by mohli věkově být mými syny,mě nebaví a omlouvám se ostatním za zkaženou náladu,měl jsem radost z toho,že jsem se podělil o snímky svých miláčků,toť vše. Přeju Vám hodně zdarů Milan
B.vagans
douglas
napsal(a):
B.albopilosa
Já se ráda podívám na fotečky
Přispěju svojí trochou do mlýna.
Smitka: Atrur (nebo Arturka zatím nevím) a jeho papu