Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2011 17:49
spidy

XXX.XXX.109.38

Tento pán nabizi na ifaune a i na jinych webech P. imperator! POZOR - Jedna se o Heterometrus sp! ted bez lokality uplne bezceny druh! V Ostrave na burze bylo uz videt par podvedenych chovatelu/prekupniku kteri tyto Heterometry nabizeji dale za P. imperator - a to ikdyz mnou na to byly durazne upozorneni!. V dnesni dobe je prakticky nemozne sehnat tyto stiry levne - myslene P. imperator z duvodu zakazu vyvazeni temer z cele Afriky! Je na Vas co jste byly podvedeni jestli se ozvete a budete chtit reklamaci, ale rozhodne by jste Asijske druhy nemely nabizet pod P. imperator!
Ondřej Řehák - spidy.goliathus.com

Hedgehog

6.4.2011 22:38
Hedgehog

XXX.XXX.155.46

Tak uz je mi to jasne,ptal jsem se na nemoderovane diskusi,ze ten P.imperator je nejaky 'divny' a levny a toto je odpoved!

7.4.2011 15:43
baltazar

XXX.XXX.88.253

No tak tohle mě hrozně štve. Když někdo hraje na to že rozlišit některé štíry od sebe je dost složité a prodává skoro "bezcený" druh jako jiný mnohem dražší. A ještě má takovou drzost že inzeruje dál i když na to Spidi upozornil.smajlík

7.4.2011 20:34
spidy

XXX.XXX.250.42

A PRO JISTOTU JE JESTE ZDRAZIL ABY TO NEBYLO TAK "VOKATY" :) CO CLOVEK NADELA, KDYZ LIDI CO JIM POSLE HETEROMETRUSE S TIM NIC NEUDELAJI, NEDAJI SEM INFO A ASI JE ANI NEREKLAMUJI A JESTE JE DAL PRODAVAJI JAKO IMPERATOR... DES. MIMICHODEM TENTO PAN JE I TERARISTUM ZNAMY S PODVODY, KRADENYMI FOTKAMI, LZIVÝMI NAZVY MUTACI ATD. SPOLUPRACUJE NEBO PRODAVA FIRME VACLAVIK - NEBO TED UZ TU FIRMU MA V RUKOU NEKDO JINY... KDO VI, TREBA REHACEK :)

7.4.2011 21:27
hedgehog

XXX.XXX.155.46

Tako lidi by meli skoncit!Zakazat jim prodeje na burzach (ale to musi chtit poradatel) a zakazat jim inzerci (ale to musi chtit majitel reklamniho portalu).
Co ja vim,tak v zahranici na izertnich forech by takovy 'CHYTRAK' uz nepodal ani jediny inzerat!

7.4.2011 21:35
spidy

XXX.XXX.250.42

s tim souhlasim, on byl i myslim si blokovan, ale asi ne dost dukladne a ne na dlouho
O.

9.4.2011 20:40
poliman

XXX.XXX.90.3

taky jsem si říkal, že jsou nějací divní, díky spidy za info ! Takový lidi fakt nechápu.... smajlík smajlík smajlík

9.4.2011 20:41
spidy

XXX.XXX.250.42

TODLE MI TED MISTR NAPSAL:

Co to tam o mě píšeš ty kr***ne. Když nepoznáš štíra tak ze sebe nedělej de***a. Nevím co jsi viděl na burzách ale neotírej se o mě!! Já na burzy nejezdím.
Zamysli se nad sebou jak se chováš. Ty štíry mám 2 roky. Mám jich ještě víc než 1000 a jsou z Ghany. Tak se prober m***re. Když nepoznáš štíra tak mlč protože děláš kr***na ze sebe.
Jan Řeháček

NO PROSTE EMAIL NA UROVNI - ALE JE FAJN ZE SE OZVAL:)

9.4.2011 20:45
poliman

XXX.XXX.90.3

tím to zabil :-)), a spidy ještě jednou díky za info...:-)

9.4.2011 20:52
poliman

XXX.XXX.90.3

a dobrý taky je, že to nejdřív nabízel jako gravidní samice... a naráz to prodává jako subadulty a přitom jsou to úplně stejní štíři...

17.4.2011 23:30
Gekys

XXX.XXX.25.177

Dobrý den, prosimvás, v tomhle oboru jsem začátečník, mám 6 ks pandinus imperator, s kámošema jsme jich koupily 17, byly po prvním svleku a jeden stál 100kč Mohl bych se zeptat, jen abych se ujistil, jak se pozná africký pandinus imperator od zmiňovaného asijského štíra H. sp.? Na fotce jeden z těch našich, ale boužel nemam pořádně ostrou fotku. A jaký je ještě prosimvás rozdíl v ceně mezi těmito dvěma druhy?
Děkuji Jan Trmač

19.4.2011 09:07
merza

XXX.XXX.133.63

Tak tohodle štíra mám od pana Reháčka taky a úplně stejného a pokud je pravda co se tady píše tak je to heterometrus Spin. od pana Řeháčka už nikdy více...... Jednou mi poslal mrtvé štíry podruhé jednoho zuboženého skoro mrtvého a druhého malého bez nožičky a to jsem po něm výslovně chtěl 2 samičky dospělosti a třetí poslal dva malé tak 2 svlek bůh ví.....
A navíc komunikace s tímto pánem je na bodu nula... Telefoní hovory se odehrávají ve stylu polož otázku a já ti na ní stejně neodpovím... Vlastní zkušenost ale díky, že tato diskuze vznikla...

19.4.2011 21:03
nery

XXX.XXX.165.42

fotka je to mizerná, mohl by to být Pandinus...mrkni na fotky na netu a třebas to dostaneš do oka, "klepeta" i stavba těla je trochu jiná.

27.4.2011 16:26
franky

XXX.XXX.106.46

spidy napsal(a):
Tento pán nabizi na ifaune a i na jinych webech P. imperator! POZOR - Jedna se o Heterometrus sp! ted bez lokality uplne bezceny druh! V Ostrave na burze bylo uz videt par podvedenych chovatelu/prekupniku kteri tyto Heterometry nabizeji dale za P. imperator - a to ikdyz mnou na to byly durazne upozorneni!. V dnesni dobe je prakticky nemozne sehnat tyto stiry levne - myslene P. imperator z duvodu zakazu vyvazeni temer z cele Afriky! Je na Vas co jste byly podvedeni jestli se ozvete a budete chtit reklamaci, ale rozhodne by jste Asijske druhy nemely nabizet pod P. imperator!
Ondřej Řehák - spidy.goliathus.com

všeci jsou podvodnici kupoval jsem od pána Řehaka samce blondi a nakonec je to štirmi a ten je mi na nic tak si vyberte

27.4.2011 16:51
spidy

XXX.XXX.250.42

TO JE ZAJIMAVE:) JA ZADNOU REKLAMACI V EMAILU NEMAM, NIKDO NECHCE VRATIT PENIZE A ANI ZADNY EMAIL TAM NENI TYKAJICI SE TETO VECI.
ONO JDE TAKE O TO, ZE V DOBE KDY JSEM TOHO SAMCE PRODAVAL JESTE ZADNY DRUH STIRMY URCEN TŘEBA NEBYL! PŘÍŠTĚ SE PODEPIS!

27.4.2011 17:05
hedgehog

XXX.XXX.155.46

franky napsal(a):
všeci jsou podvodnici kupoval jsem od pána Řehaka samce blondi a nakonec je to štirmi a ten je mi na nic tak si vyberte

Co to tady placas franky?Kdyby to byla pravda (ale neverim tomu!!!),tak to reklamujes a vzdycky se s nim nejak domluvis- a nemusis si stezovat na foru,jako jini 'inteligenti'.
Jestli ti to totiz nedoslo,tak je vsechno vzdy 'O DOMLUVE' ,takze priste nez neco 'inteligentniho vyplodis',tak to vyres normalne!

27.4.2011 17:10
merza

XXX.XXX.133.63

Nechci se zastávat frankyho ale koukám že ty jsi se s panem Řeháčkem nikdy nebavil viď? tak mu zkus zavolat a zkoušej se s nim nějak domluvit. Chtěl jsem od něj poradit ohledně štírů, které my poslal a stále se ptal co dělají a že neví proč atd atd. a stále opakoval to samé a nedokázal odpovědět...

27.4.2011 17:33
hedgehog

XXX.XXX.155.46

merza napsal(a):
Nechci se zastávat frankyho ale koukám že ty jsi se s panem Řeháčkem nikdy nebavil viď? tak mu zkus zavolat a zkoušej se s nim nějak domluvit. Chtěl jsem od něj poradit ohledně štírů, které my poslal a stále se ptal co dělají a že neví proč atd atd. a stále opakoval to samé a nedokázal odpovědět...

Souhlasim s tebou,ale pletes si Řeháka s Řeháčkem!!!!Precti si cele vlakno (hlavne prvni prispevek) a budes vedet,co se tady vlasne resi.

28.4.2011 19:06
franky

XXX.XXX.106.46

ja nic nebudu reklamovat ja si ho necham ja jen napsal,že člověk si něco koupi a pak to neni ten druh a nebo chce samičku a je to samec i takovy se najdou mezi prodejcama neřikam,že je to spidi ten to pozna. Mira

29.4.2011 01:11
hedgehog

XXX.XXX.155.46

franky napsal(a):
ja nic nebudu reklamovat ja si ho necham ja jen napsal,že člověk si něco koupi a pak to neni ten druh a nebo chce samičku a je to samec i takovy se najdou mezi prodejcama neřikam,že je to spidi ten to pozna. Mira

Tak proc si stezujes,kdyz jsi spokojeny?

29.4.2011 15:46
franky

XXX.XXX.106.46

nejsi nějakej chytrej,spokojenej nejsu,ale co my zbyde tet.

30.4.2011 16:55
aukrox

XXX.XXX.186.169

Přečti si po sobě co píšeš, a než začneš házet špínu na druhý tak si to nejdřív promysly smajlík

1.5.2011 07:46
franky

XXX.XXX.158.95

aukrox napsal(a):
Přečti si po sobě co píšeš, a než začneš házet špínu na druhý tak si to nejdřív promysly smajlík

smajlík jsi směšnejsmajlík

1.5.2011 09:08
poliman

XXX.XXX.225.181

Franky, směšný jsi spíš ty, tvá čeština je tak na úrovni žáka 3. třídy a nejdřív si stěžuješ, pak zase ne a pak kritizuješ jiný...., trochu se zamysli. smajlík

2.5.2011 18:06
franky

XXX.XXX.106.46

poliman napsal(a):
Franky, směšný jsi spíš ty, tvá čeština je tak na úrovni žáka 3. třídy a nejdřív si stěžuješ, pak zase ne a pak kritizuješ jiný...., trochu se zamysli. smajlík

sám si směšnej.Ja to neřeším to jsou pičoviny pro mě, hlavně,že ty maš 5 třidu chytráku a hlavně mě zajimá co dokaži v životě a ne řečma jak ty. Takže tam oblbuj někoho jiného čus

2.5.2011 19:13
hedgehog

XXX.XXX.155.46

franky napsal(a):
sám si směšnej.Ja to neřeším to jsou pičoviny pro mě, hlavně,že ty maš 5 třidu chytráku a hlavně mě zajimá co dokaži v životě a ne řečma jak ty. Takže tam oblbuj někoho jiného čus

Franky,prosim,nereaguj,kdyz nevis,co chces!
Jednou si stezujes,pak zase ne a potom urazis- reci tady vedes akorat ty-nevis vubec ,co mluvis a delas ze sebe akorat HLUPAKA!

2.5.2011 20:07
franky

XXX.XXX.106.46

hedgehog napsal(a):
Franky,prosim,nereaguj,kdyz nevis,co chces!
Jednou si stezujes,pak zase ne a potom urazis- reci tady vedes akorat ty-nevis vubec ,co mluvis a delas ze sebe akorat HLUPAKA!

sám si hlupák a neplet se do toho chytraku.

17.2.2012 12:12
merza

XXX.XXX.158.1

A název janrehacek@seznam.cz ti příjde jako Řehák jo? To je trochu divná náhoda nemyslíš??

Přidejte reakci

Přidat smajlík