Tento pán nabizi na ifaune a i na jinych webech P. imperator! POZOR - Jedna se o Heterometrus sp! ted bez lokality uplne bezceny druh! V Ostrave na burze bylo uz videt par podvedenych chovatelu/prekupniku kteri tyto Heterometry nabizeji dale za P. imperator - a to ikdyz mnou na to byly durazne upozorneni!. V dnesni dobe je prakticky nemozne sehnat tyto stiry levne - myslene P. imperator z duvodu zakazu vyvazeni temer z cele Afriky! Je na Vas co jste byly podvedeni jestli se ozvete a budete chtit reklamaci, ale rozhodne by jste Asijske druhy nemely nabizet pod P. imperator!
Ondřej Řehák - spidy.goliathus.com
Hedgehog

XXX.XXX.155.46
Tak uz je mi to jasne,ptal jsem se na nemoderovane diskusi,ze ten P.imperator je nejaky 'divny' a levny a toto je odpoved!
A PRO JISTOTU JE JESTE ZDRAZIL ABY TO NEBYLO TAK "VOKATY" :) CO CLOVEK NADELA, KDYZ LIDI CO JIM POSLE HETEROMETRUSE S TIM NIC NEUDELAJI, NEDAJI SEM INFO A ASI JE ANI NEREKLAMUJI A JESTE JE DAL PRODAVAJI JAKO IMPERATOR... DES. MIMICHODEM TENTO PAN JE I TERARISTUM ZNAMY S PODVODY, KRADENYMI FOTKAMI, LZIVÝMI NAZVY MUTACI ATD. SPOLUPRACUJE NEBO PRODAVA FIRME VACLAVIK - NEBO TED UZ TU FIRMU MA V RUKOU NEKDO JINY... KDO VI, TREBA REHACEK :)
TODLE MI TED MISTR NAPSAL:
Co to tam o mě píšeš ty kr***ne. Když nepoznáš štíra tak ze sebe nedělej de***a. Nevím co jsi viděl na burzách ale neotírej se o mě!! Já na burzy nejezdím.
Zamysli se nad sebou jak se chováš. Ty štíry mám 2 roky. Mám jich ještě víc než 1000 a jsou z Ghany. Tak se prober m***re. Když nepoznáš štíra tak mlč protože děláš kr***na ze sebe.
Jan Řeháček
NO PROSTE EMAIL NA UROVNI - ALE JE FAJN ZE SE OZVAL:)
Dobrý den, prosimvás, v tomhle oboru jsem začátečník, mám 6 ks pandinus imperator, s kámošema jsme jich koupily 17, byly po prvním svleku a jeden stál 100kč Mohl bych se zeptat, jen abych se ujistil, jak se pozná africký pandinus imperator od zmiňovaného asijského štíra H. sp.? Na fotce jeden z těch našich, ale boužel nemam pořádně ostrou fotku. A jaký je ještě prosimvás rozdíl v ceně mezi těmito dvěma druhy?
Děkuji Jan Trmač
Tak tohodle štíra mám od pana Reháčka taky a úplně stejného a pokud je pravda co se tady píše tak je to heterometrus Spin. od pana Řeháčka už nikdy více...... Jednou mi poslal mrtvé štíry podruhé jednoho zuboženého skoro mrtvého a druhého malého bez nožičky a to jsem po něm výslovně chtěl 2 samičky dospělosti a třetí poslal dva malé tak 2 svlek bůh ví.....
A navíc komunikace s tímto pánem je na bodu nula... Telefoní hovory se odehrávají ve stylu polož otázku a já ti na ní stejně neodpovím... Vlastní zkušenost ale díky, že tato diskuze vznikla...
spidy
napsal(a):
Tento pán nabizi na ifaune a i na jinych webech P. imperator! POZOR - Jedna se o Heterometrus sp! ted bez lokality uplne bezceny druh! V Ostrave na burze bylo uz videt par podvedenych chovatelu/prekupniku kteri tyto Heterometry nabizeji dale za P. imperator - a to ikdyz mnou na to byly durazne upozorneni!. V dnesni dobe je prakticky nemozne sehnat tyto stiry levne - myslene P. imperator z duvodu zakazu vyvazeni temer z cele Afriky! Je na Vas co jste byly podvedeni jestli se ozvete a budete chtit reklamaci, ale rozhodne by jste Asijske druhy nemely nabizet pod P. imperator!
Ondřej Řehák - spidy.goliathus.com
všeci jsou podvodnici kupoval jsem od pána Řehaka samce blondi a nakonec je to štirmi a ten je mi na nic tak si vyberte
franky
napsal(a):
všeci jsou podvodnici kupoval jsem od pána Řehaka samce blondi a nakonec je to štirmi a ten je mi na nic tak si vyberte
Co to tady placas franky?Kdyby to byla pravda (ale neverim tomu!!!),tak to reklamujes a vzdycky se s nim nejak domluvis- a nemusis si stezovat na foru,jako jini 'inteligenti'.
Jestli ti to totiz nedoslo,tak je vsechno vzdy 'O DOMLUVE' ,takze priste nez neco 'inteligentniho vyplodis',tak to vyres normalne!
Nechci se zastávat frankyho ale koukám že ty jsi se s panem Řeháčkem nikdy nebavil viď? tak mu zkus zavolat a zkoušej se s nim nějak domluvit. Chtěl jsem od něj poradit ohledně štírů, které my poslal a stále se ptal co dělají a že neví proč atd atd. a stále opakoval to samé a nedokázal odpovědět...
merza
napsal(a):
Nechci se zastávat frankyho ale koukám že ty jsi se s panem Řeháčkem nikdy nebavil viď? tak mu zkus zavolat a zkoušej se s nim nějak domluvit. Chtěl jsem od něj poradit ohledně štírů, které my poslal a stále se ptal co dělají a že neví proč atd atd. a stále opakoval to samé a nedokázal odpovědět...
Souhlasim s tebou,ale pletes si Řeháka s Řeháčkem!!!!Precti si cele vlakno (hlavne prvni prispevek) a budes vedet,co se tady vlasne resi.
poliman
napsal(a):
Franky, směšný jsi spíš ty, tvá čeština je tak na úrovni žáka 3. třídy a nejdřív si stěžuješ, pak zase ne a pak kritizuješ jiný...., trochu se zamysli.
sám si směšnej.Ja to neřeším to jsou pičoviny pro mě, hlavně,že ty maš 5 třidu chytráku a hlavně mě zajimá co dokaži v životě a ne řečma jak ty. Takže tam oblbuj někoho jiného čus
franky
napsal(a):
sám si směšnej.Ja to neřeším to jsou pičoviny pro mě, hlavně,že ty maš 5 třidu chytráku a hlavně mě zajimá co dokaži v životě a ne řečma jak ty. Takže tam oblbuj někoho jiného čus
Franky,prosim,nereaguj,kdyz nevis,co chces!
Jednou si stezujes,pak zase ne a potom urazis- reci tady vedes akorat ty-nevis vubec ,co mluvis a delas ze sebe akorat HLUPAKA!