Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.9.2011 23:41
janas

XXX.XXX.157.71

Dobrý večer, máme na půdě sršně jak se jich zbavit, báň mají velkou asi 75cm. děkuji za radysmajlík

11.9.2011 23:45
sova

XXX.XXX.112.72

Pokud ohrozuji majetek ci zdravi, meli by je bezplatne zlikvidovat privolani hasici, tedka jak resit tuhle frazi zakona :) (to bejva vzdycky problem :D ). Ona je srsen chranena,takze likvidace technicky vzato dle zakona neni mozna, prakticky, pokud vas nikdo nevidi, tak ji muzete znicit sami. Neberte to ovsem jako navod k porusovani zakona :D

12.9.2011 00:22
janas

XXX.XXX.157.71

V deštivích dnech tam věším vyprané prádlo a máme tam uskladněné seno pro hospodářská zvířata,nejdříve jsem si myslela že to jsou vosy ale šla se podívat kde to tolik bručí a uviděla tu báň, pozeptám se u hasičů,Vám děkuji za odpověď.

11.10.2011 20:06
peacepipe

XXX.XXX.65.116

Zdravím. Sršeň je oproti vosám dost klidná :) Sám jsem strkal xicht pár cm od výletového otvoru hnízda a jen mě tak pozorovali (viz. foto) smajlík Známej je měl na zahradě ve stromě, u kterýho měl kompost a skoro jim zacpával výleťák zádama, když tam něco vyklepával z kolečka smajlík Jestli nejsou přímo v místě kde by jste jim do toho hnízda mohli vrazit tak bych to až tak neřešil, dokavaď si držíte alespoň 1m odstup tak na Vás útočit nebudou, já osobně bych byl rád, kdyby se mi někde takhle zahnízdili (né přímo v pokoji :D) jsou to sympaťáci smajlík Vosy to jsou teprv agresivní mrchy :-(
Mějte se ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík