Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2006 16:17

Dobrý den, dnes jsem našel na zahradě brouka a chtěl jsem se zeptat co to je za druh. Díky za odpovědi. Omlouvám se za špatnou kvalitu fota.

10.7.2006 16:27

stickers napsal(a):
Dobrý den, dnes jsem našel na zahradě brouka a chtěl jsem se zeptat co to je za druh. Díky za odpovědi. Omlouvám se za špatnou kvalitu fota.

Tesařík pižmový(Aromia moschata)

10.7.2006 16:28

sova napsal(a):
Tesařík pižmový(Aromia moschata)

A je vzácný?

10.7.2006 16:37

stickers napsal(a):
A je vzácný?

A ještě se chci zeptat čím se živý.

10.7.2006 17:39

stickers napsal(a):
A ještě se chci zeptat čím se živý.

Ahoj. Hlavne v nizsich oblastech v okoli potoku a ricek s dostatecnym porostem vrb je jich jeste stale dost, ale je pravda, ze ubyva. Rozhodne(nastesti) ho zatim nemusime zarazovat do seznamu ohrozenych druhu. Cim se zivi?-casto sedavaji na kvetech okolicnatych rostlin, kde jak predpokladam saji nektar-takze mu muzes zkusit dat cukerny roztok. Jinak larvy se hlavne vyvijeji v jiz uvedene vrbe jive.

10.7.2006 19:01

nemi napsal(a):
Ahoj. Hlavne v nizsich oblastech v okoli potoku a ricek s dostatecnym porostem vrb je jich jeste stale dost, ale je pravda, ze ubyva. Rozhodne(nastesti) ho zatim nemusime zarazovat do seznamu ohrozenych druhu. Cim se zivi?-casto sedavaji na kvetech okolicnatych rostlin, kde jak predpokladam saji nektar-takze mu muzes zkusit dat cukerny roztok. Jinak larvy se hlavne vyvijeji v jiz uvedene vrbe jive.

A jaká květina je pro něj nejvhodnější?

11.7.2006 13:43

stickers napsal(a):
A jaká květina je pro něj nejvhodnější?

Ktera je nejvhodnejsi nevim, ale to bych neresil. Proste sedavaji na Mirikovitych(drive okolicnate) rostlinach. Znas to, jsou to takove ty rostliny s bilymi slozenymi kvety rostouci u potoku, na mezich atd. Do teto celedi patri napr. mrkev..

Přidejte reakci

Přidat smajlík