Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2006 12:02

Děda našel v pantofli tuhle housenku. Dost se jí lekl. Víte někdo, co se z ní vyklube???

28.7.2006 12:04

lucie malina napsal(a):
Děda našel v pantofli tuhle housenku. Dost se jí lekl. Víte někdo, co se z ní vyklube???

hlava

28.7.2006 13:55

lucie malina napsal(a):
a poslední

Zdar,
housenka je nejspíše od Saturnia pyri (martináč hrušňový)

29.7.2006 13:33

lucie malina napsal(a):
a poslední

A můžu se zeptat na lokalitu nálezu...váš děda je šťastný nálezce dosti vzácného druhu.

29.7.2006 20:59

sova napsal(a):
A můžu se zeptat na lokalitu nálezu...váš děda je šťastný nálezce dosti vzácného druhu.

Okr. Znojmo. Máme dvě, našli jsme ještě druhou na meruňce. Už se zakuklili. Co s nimi dělat? Máme je normálně vypustit?

30.7.2006 15:48

lucie malina napsal(a):
Okr. Znojmo. Máme dvě, našli jsme ještě druhou na meruňce. Už se zakuklili. Co s nimi dělat? Máme je normálně vypustit?

Já sem nedávno našel tady tuhle housenku. Jsem z Břeclavska

3.8.2006 18:49

zdenek0s napsal(a):
Já sem nedávno našel tady tuhle housenku. Jsem z Břeclavska

A neměla by bejt zelená?
Na všech obrázcích a fotkách jsem zatím viděl housenku s.pyri zelenou.

3.8.2006 19:18

yfang napsal(a):
A neměla by bejt zelená?
Na všech obrázcích a fotkách jsem zatím viděl housenku s.pyri zelenou.

Zelená je když žere,ale těsně před kuklením je takhle zbarvená.

3.8.2006 19:26

sova napsal(a):
Zelená je když žere,ale těsně před kuklením je takhle zbarvená.

Naprosty souhlas, jen nesouhlasim, ze se ejdna o vzacny druh. Na jih od Brna je temer vsude. Ja sam jej mel letos 8x na dvorku a nekolikrat jsem ho ansel v terenu. Je fakt ze vychcipal na mnoha mistech v CR, ale na J. Morave je stale casty.
VH

10.8.2006 17:57

vladimir hula napsal(a):
Naprosty souhlas, jen nesouhlasim, ze se ejdna o vzacny druh. Na jih od Brna je temer vsude. Ja sam jej mel letos 8x na dvorku a nekolikrat jsem ho ansel v terenu. Je fakt ze vychcipal na mnoha mistech v CR, ale na J. Morave je stale casty.
VH

Vyznáš se

Přidejte reakci

Přidat smajlík