Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2006 11:35

ahojda mám plno a plno vajíček psg 09 mám je položené v lignocelu... asi 1 měsíc jsem je nerosila(byli téměř suché)jelikož jsem to nechtěla vzdát tak je ted rosím... po otevření několika vajec byla výplň tekutá(oranžová) líhnout by se mněli koncem srpna... myslíte že se dá něco zachránit?

6.8.2006 18:11

sanny napsal(a):
ahojda mám plno a plno vajíček psg 09 mám je položené v lignocelu... asi 1 měsíc jsem je nerosila(byli téměř suché)jelikož jsem to nechtěla vzdát tak je ted rosím... po otevření několika vajec byla výplň tekutá(oranžová) líhnout by se mněli koncem srpna... myslíte že se dá něco zachránit?

Vajíčka E. tiaratum nesmí vyschnout. Podle mě z těchto vajíček už nic nebude. Ale pro jistotu bych je ještě do konce srpna rosila, třeba se z některého vajíčka vylíhne nějaká ta nymfa.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2006 19:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

sanny napsal(a):

záleží taky jakou máš vlhkost tam kde byly. Já jsem z téměř nerosené snůšky v paneláku měla přes sto strašilek. (podrobnosti ne nemoderce "jak se zbavit strašilek") Líhnou se klidně až po sedmi - osmi měsících. Takže určitě to nevzdávej, něco by se z toho mělo vylíhnout i tak.

28.12.2006 21:15

sanny napsal(a):

nevzdavaj sa strasildy toho vydrzi vela

Přidejte reakci

Přidat smajlík