sally.69

XXX.XXX.243.170
Dobrý večer,
chtěla bych upozornit všechny chovatele před Pánem Robert Draštík, Dnes jsem si u něj chtěla objednat:
Platymeris sp. Mombo
Platymeris biguttatus
Platymeris rhadamanthus
i když je momentálně neinzeruje byl mi tento chovatel doporučen, avšak jsem netušila že bude tak vulgární. Sprostě mě obvinil že jsem kdoví kdo a začal mě urážet a chovat se nepříčetně. Za normálních podmínek bych to sem neuváděla jelikož jsem napsala že se asi spletl, načež mi přišel další email který byl ještě vulgárnější než předešlí.
E-mail: drastik.robert@seznam.cz
Inzerát: https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/inzerce/r/detail/2018907/gekoni-pavouci-svabi-zakernice-strasilky
S pozdravem Putyrová
sally.69

XXX.XXX.243.170
To je pravda. Děkuji
Pokud si chcete objednat zákeřnice Platymeris biguttatus nebo Platymeris sp. Mombo, ozvěte se, prosím, na tel. 773292723. děkuji a přeji hezký den.
sally.69

XXX.XXX.243.170
platymeris
napsal(a):
Pokud si chcete objednat zákeřnice Platymeris biguttatus nebo Platymeris sp. Mombo, ozvěte se, prosím, na tel. 773292723. děkuji a přeji hezký den.
Dobrý den,
děkuji za nabídku, ale spíše bych poprosila o email jelikož nemám teď kredit.
Děkuji
Biguttátek mám taky drobný přebytek - středních nynf mohu nechat tak 100ks, čerstvých dospělců max 200ks, 1instar se bude líhnout průběžně během prázdnin, pokud nebudu línej sbírat vajíčka, tak 200-500ks týdně.
Ostatní druhy mám jen v malém množství, takže je většinou neprodávám.
neryspider@centrum.cz
sally.69

XXX.XXX.243.170
Dobrý večer,
moc děkuji ještě uvidím jestli si je pořídím každopdně si cením ochoty a mail si založí.
Ozvěte se, prosím, na email teraristikshop@seznam.cz. Děkuji a přeji hezký den.
sally.69

XXX.XXX.243.170
Děkuji založím si email a ozvu se když budu potřebovat doplnit chov.