denis holanik
napsal(a):
sklípkani mají hodně barev tak se pochlubte svými miláčky
Jestli umíš dobře číst, tak se to tady jmenuje "Moderované diskusní forum"
Diskusní od slova diskutovat, bavit se, vést rozhovor...pokud to tady budeme zasírat takovejma fotkama, jako jsou ty tvoje, nikomu tím nepomůžeme a zůstne nám míň prostoru na rozumný a opodstatněný dotazy. Takže než něco začnešm organizovat, tak se nad tím napřed zamysli, jestli to vůbec má cenu. Když si v google napíšeš jméno jakýhokoliv pavouka, tak ti to najde spoustu fotek bez toho, abys otravoval ostatní....
iverson
napsal(a):
Diskusní od slova diskutovat, bavit se, vést rozhovor...pokud to tady budeme zasírat takovejma fotkama, jako jsou ty tvoje, nikomu tím nepomůžeme a zůstne nám míň prostoru na rozumný a opodstatněný dotazy. Takže než něco začnešm organizovat, tak se nad tím napřed zamysli, jestli to vůbec má cenu. Když si v google napíšeš jméno jakýhokoliv pavouka, tak ti to najde spoustu fotek bez toho, abys otravoval ostatní....
tak jo je mam sklípkana kterej se umí tak dobře zamaskovat že ti tupí cvrčci po něm v poho chodí a vůbec ho nevidí i já jsem ho jednou neviděl hledal jsem ho zvedám jeho skrýš a najednou hop a on na mě z rohu vyskočí
Uživatel s deaktivovaným účtem

denis holanik
napsal(a):
tak jo je mam sklípkana kterej se umí tak dobře zamaskovat že ti tupí cvrčci po něm v poho chodí a vůbec ho nevidí i já jsem ho jednou neviděl hledal jsem ho zvedám jeho skrýš a najednou hop a on na mě z rohu vyskočí
hej já na tebe nemám slov buď si hraješ na vole nebo už jako vůl ses narodil!!!

denis holanik
napsal(a):
hej byl schovanej pod kůrou

denis holanik
napsal(a):
no tak soory no sem ho neviděl to se stává
vůbec nejde o to že si ho neviděl jde o to, že tady po fauně zajebáváš fórum!!
iverson
napsal(a):
Hej,Iversone teď s tebou souhlasím!

denis holanik
napsal(a):
tím sem chtěl říct že se změnilo jeho chování čím to je protože on takový agresivní nebyl
mě by zajímalo kdo ti prodal ty dva chudáky hlavně emilku CHUDÁCI brachypelmy radši si kup nějakýho Pterinochilus-e ten ti nakope prdel

minienti
napsal(a):
hop on po me skočil.....
nn všem začátečníkům doporučuji asijské druhy např. Haplopelmy - ty vás naučí ostražitosti, úctě a disciplíně