Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2014 21:15
fila23

XXX.XXX.47.188

Dobrý večer, chci všechny chovatele varovat před nepoctivým kupujícím s mailovou adresou maramelzoch@..., který tu tam podá inzerát, že koupí celé odchovy nebo rušené chovy. Nyní popíši moji negativní zkušenost.
Před dvěma měsící se zmiňovaný pán ozval na inzerát ve kterém jsem nabízel dospělého samce Poeciltheria Metallica. Jelikož tento byl už zamluvený, nabídl jsem mu druhého,v tomto připadě subadultního samce. Po několika SMSkách ve kterých jsme se dohodli na ceně, způsobu a datu odeslání jsem samce v domluvený den (pondělí 20.1.) odeslal. Samozřejmě hned po odeslání, cca 8:30, jsem pánovi poslal SMS, že jsem samce přávě poslal a ať mi dá vědě, jakmile samec dorazí, zda je v pořádku. Když mi ani ve středu žádná zpráva nedorazila, začal jsem být trochu nervózní. Následujících několi dní jsem se pánovi pokoušel dovolat, posílal SMS i maily, ale bez odezvy. Nakonec po 14 dnech se mi vrátila samcova mrtvolka. Podotýkám, že jsem jej poslal na dobírku, což byla chyba. Dnes už chápu prodejce, kteří chtějí platbu předem, ikdyž rozhodně nemyslím, že by to měl být standard. Ikdyž tímto samečkovi už život nevrátím, chtěl jsem po pánovi, aby mi jej uhradil - přece jenom jsem jej pořídil za nemalé peníze. Když jsem jej po zhruba 3 týdnech od odeslání varoval, že na něj zde upozorním, poslal mi mail plný hloupých a protiřečících si výmluv, ten přišel 8.2 (zájemcům můžu mail přeposlat). Po mé odpovědi na tento mail mi došla zpráva, že chybu uzná atd. Počítal jsem tedy s tím, že mi domluvenou sumu pošle na účet. Samozřejmě jsem se mýlil a pán i přes několik dalších výzev neodpovídal. Ozval se až 7.3. po dalším varováni a to s výmluvou, cituji: "mám toho moc". Neuvěřitelné, že by si za celý měsic nenašel čas na poslání peněz, když si najde čas na vkládání příspěvků na socilání síť, kde jsem sledoval, zda je "aktivní"? No i přes tuto ubohou výmluvu jsem mu dal ještě šanci na odeslání peněz během následujícího týdne. Jak to dopadlo je už snad všem jasné. Takže vážení, pokud je vám líto svých zvířátek, peněž, či obojího, dobře si rozmyslete, zda do obchodování s tímto páne půjdete.

Přeji všem dobým lidem hodně štěstí a úspěchů.

Radek Fila
radek.fila@centrum.cz

14.3.2014 23:05
som.b

XXX.XXX.142.2

O tom pánu to je dobrý vědět. Děkujem

15.3.2014 22:52
vapek

XXX.XXX.105.108

Zdravím, tento pán - Marek M. je opravdu nesolidní. Nabízel samce M. balfouri, shodli jsme se na výměně za jiné pavouky. Odeslal jsem mu celkem 13 ks tří druhů přičemž potvrdil jejich převzetí. Dle sledování balíku opravdu balík převzal druhý den po odesláni. Samce měl zaslat následující týden, samozřejmě nic nedošlo, po urgencích výmluvy že nestíhá a pd. V současné době už nezvedá ani telefon a na emaily vůbec nereaguje. Takže bacha na něj!!!! Ušetřete si starosti i peníze smajlík.

16.3.2014 10:05
spider83

XXX.XXX.237.230

Já si myslím,že ani v jednom z případů to pan M. M. určitě nemyslel špatně,že se nechtěl obohatit,atd...
Určitě je to všechno jen nešťastná souhra velkého množství různých náhod a zcela jistě mu do toho pokaždé muselo něco přijítsmajlík
Já abych se přiznal jsem tomuto pánovi nabízel před časem taky nějaké mláďata,ale naštěstí mi dotyčný ani neodepsal,takže jsem si ušetřil jak velké zklamání,tak o nic menší nasr.ní.
Je hrůza kolik podvodníků se v poslední době "urodilo",člověk aby se za chvíli bál nějaké sklípkany vůbec posílat s tím,že se mu buď vrátí v podobě mrtvoly,
či že si je dotyčný převezme a na vás se vykaká.
Bylo by dobré kdyby se sám mr.M. M. ke všemu vyjádřil,třeba má ke všemu opodstatněné důvody...

16.3.2014 11:51
fila23

XXX.XXX.47.188

Dobrý den, děkuji za příspěvky.

Nápad na vyjádření pana M. M. je opravdu dobrý, avšak nečekám, že tak učiní. Domnívám se tak proto, že minimálně v mém případě nebyl schopen podat rozumné vysvětlení.

16.3.2014 16:59
jstambera

XXX.XXX.244.128

Když si představím, že jsem mu chtěl prodat taky své mladé, jsem rád že se mi ani na 3. emajl neozval smajlík

17.3.2014 06:10
joky77

XXX.XXX.1.68

Odo mňa tak isto chcel nejaké mláďatá. Mal ich zajednané, cena aj odosielanie bolo dohodnuté. Samozrejme ako ostatným prestal úplne reagovať na emaily. Za čo som v konečnom dôsledku rád ako to tu tak čítam.

18.3.2014 20:27
amonre

XXX.XXX.136.55

mazec.. dobry ču...ak!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík