Zdravim.Dají se nekde v ČR sehnat tyto nadherne orchideove kudlanky? Popr. jaka je jejich priblizna cena.Dekuji
(foto : www.kudlanky.cz)
Łukin
napsal(a):
Zdravim.Dají se nekde v ČR sehnat tyto nadherne orchideove kudlanky? Popr. jaka je jejich priblizna cena.Dekuji
Ahoj,
nedávno jsem se taky zajímala o tuto kudlanku a dost dlouho a usilovně ji sháněla. Dokonce jsem psala do Plzeňské zoo, ale tam mi odpověděli, že ji už nemají, nepodařilo se ji odchovat. V ČR je šance minimální. Zkoušela jsem to v Polsku, ale taky s neúspěchem.Hodně chovatelů ji tam chovalo, ale v této době ji nikdo nemá. V Německu a ve Švýcarsku mám kontakt na pár lidi, co ji prodávají. Jeden má pár za 30euro. Další prodává v L3 jeden kus za 5 euro, v L4 jeden za 8 euro. Doručení do ČR stojí dalších 7.50 euro. Nakonec jsem to vzdala, protože je to dost velký risk, navíc jsou i kudlanky asi dost náchylné. Jeden člověk na foru mi radil burzu v Praze po prázdninách, prý se tam minulý rok snad i objevila. To je asi tak vše, co jsem zjistila a posléze od této kudlanky upustila
Łukin
napsal(a):
Omlouvam se za spatnou www u fotografie www.kudlanky.com