Co je to za nočního motýla?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2006 16:19

Tuhle můru jsem našel u babičky na Šumavě když jsme venku vyklízeli bordel. Musela být čerstvě vylíhlá.

10.9.2006 16:50

yfang napsal(a):
Tuhle můru jsem našel u babičky na Šumavě když jsme venku vyklízeli bordel. Musela být čerstvě vylíhlá.

Vypadá to jako Dřevobarvec pozdní.

11.9.2006 08:14

sova napsal(a):
Vypadá to jako Dřevobarvec pozdní.

Na te fotce je houby videt, ale je to urcite nejaka Apamea, nejspis sordens. Posli mi na maila lepsi fotku. VH

12.9.2006 23:07

yfang napsal(a):

Já tady mám taky dvě, a nemůžu je nikde najít...

12.9.2006 23:14

helas napsal(a):

... a ta druhá:

13.9.2006 09:02

helas napsal(a):

Pidalka Timandra comae (drive griseata, ale ta ve skutecnosti zije pouze na severu). VH

13.9.2006 09:03

vladimir hula napsal(a):
Pidalka Timandra comae (drive griseata, ale ta ve skutecnosti zije pouze na severu). VH

A ta druha je mura Trachea atriplicis. VH

13.9.2006 23:28

vladimir hula napsal(a):
A ta druha je mura Trachea atriplicis. VH

Děkuji moc! Žlutokřídlec šťovíkový a blýskavka lebedová... už chápu vaši zálibu v latině :-)

14.9.2006 07:32

helas napsal(a):
Děkuji moc! Žlutokřídlec šťovíkový a blýskavka lebedová... už chápu vaši zálibu v latině :-)

To neni zaliba, ale nutnost :) Vzhledem k tomu, ze v tomhle oboru pracuji. Ale cestina ma take sva kouzla. Mejte se. VH

15.9.2006 00:56

vladimir hula napsal(a):
To neni zaliba, ale nutnost :) Vzhledem k tomu, ze v tomhle oboru pracuji. Ale cestina ma take sva kouzla. Mejte se. VH

Opravdu děkuju. Ještě tu mám jednu neurčenou...

15.9.2006 09:13

helas napsal(a):
Opravdu děkuju. Ještě tu mám jednu neurčenou...

nejaka pernatuska, ale ty se urcuji spatne, i kdyz e ma clovek v ruce... Ani rod si netroufnu :) VH

15.9.2006 14:06

vladimir hula napsal(a):
nejaka pernatuska, ale ty se urcuji spatne, i kdyz e ma clovek v ruce... Ani rod si netroufnu :) VH

Jasně, díky, to se nedá nic dělat... Tahleta můrka se ale vyskytuje dost zřídka (z mého těžce laického pohledu). Fotka je daleko podrobnější, ale sem ji tak velkou nenarvu

18.9.2006 08:28

helas napsal(a):
Jasně, díky, to se nedá nic dělat... Tahleta můrka se ale vyskytuje dost zřídka (z mého těžce laického pohledu). Fotka je daleko podrobnější, ale sem ji tak velkou nenarvu

Neeee, je t hodne caste :) Jen se to chce koukat :) VH

Přidejte reakci

Přidat smajlík