Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.92
prosím poradte,nevím co mám dělat
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.36
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
vyndat ho z vysavače ,z kontrolovat jestli není zraněn a modlit se aby přežil
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.199
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No docela dobrej vtip
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.14
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No docela dobrej vtip
Nemusí to být nutně vtip, mému kamarádovi se to fakt stalo. Křeček přežil, jenom asi do smrti vzpomínal na jízdu na tobogánu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.88.199
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nemusí to být nutně vtip, mému kamarádovi se to fakt stalo. Křeček přežil, jenom asi do smrti vzpomínal na jízdu na tobogánu
Já netvrdim, že se to nemůže stát, ale je absolutní blbost, když vyluxuju křečka, letět k počítači a zadat dotaz na ifaunu, potom čekat kdy mi někdo odpoví a nakonec se zařídit podle rady a jít křečka vyndat z luxu. Logicky je rozebrání vysavače první věc, kterou udělam. Proto jsem usoudila, že to byl vtip.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já netvrdim, že se to nemůže stát, ale je absolutní blbost, když vyluxuju křečka, letět k počítači a zadat dotaz na ifaunu, potom čekat kdy mi někdo odpoví a nakonec se zařídit podle rady a jít křečka vyndat z luxu. Logicky je rozebrání vysavače první věc, kterou udělam. Proto jsem usoudila, že to byl vtip.
Přesně tak byl to vtip!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.92
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Přesně tak byl to vtip!!!!!
já se ten lux bojim otevřít co když bude rozmašírovanej,žádnej pohyb neslyším
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.3
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já se ten lux bojim otevřít co když bude rozmašírovanej,žádnej pohyb neslyším
jako vtip dobrý ale já jsem jednou vyluxovala andulku a to vtip není bohužel to nepřežila
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
jako vtip dobrý ale já jsem jednou vyluxovala andulku a to vtip není bohužel to nepřežila
Tak řekni třeba tatkovi, ale udělalas chybu, mělas ses podivat do vnitř ty kozo jedna!taky jak by to mohl přežit kdyžs to neotevřela hned? Zabilas jeden život!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.158
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak řekni třeba tatkovi, ale udělalas chybu, mělas ses podivat do vnitř ty kozo jedna!taky jak by to mohl přežit kdyžs to neotevřela hned? Zabilas jeden život!
Ty si snad děláš srandu,že jsi to do teď neotevřela?????!!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.183.64
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ty si snad děláš srandu,že jsi to do teď neotevřela?????!!!!!
rozmaširovanej nebude,bude mrtvy tupko!!!!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.47.222
Jde to stejne snadno jako kdyz lidi zaslapnou stene japoncika (velikostne jako civava). Nebo kdyz si prejedou kocku spici pod kolem apod. Je to smutne, hnusne ale fakt se to stava.
Sába16

XXX.XXX.110.115
Omylem sem vysála svého krečíka, dýchál ale nehýbal se, tak sem mu začala masírovat bříško a v pohodě, ale je divný, tekla mu krev v nosu, co by to mohlo být, neví někdo?😔
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sába16
napsal(a):
Omylem sem vysála svého krečíka, dýchál ale nehýbal se, tak sem mu začala masírovat bříško a v pohodě, ale je divný, tekla mu krev v nosu, co by to mohlo být, neví někdo?😔
Nejspíš poranění vnitřních orgánů.