Luandlu

XXX.XXX.240.1
Dobrý den, mám doma burunduka obrovskou klecí a syn dostal k narozeninám od babičky činčilu. Můžeme dát ty dvě samičky spolu do jedné klece? Mám načtenou spoustu rad a vím, že burunduk se samotářské zvíře, ale píšu sem, jestli s tím nemá někdo zkušenost, jestli by to klapalo. Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Luandlu
napsal(a):
Dobrý den, mám doma burunduka obrovskou klecí a syn dostal k narozeninám od babičky činčilu. Můžeme dát ty dvě samičky spolu do jedné klece? Mám načtenou spoustu rad a vím, že burunduk se samotářské zvíře, ale píšu sem, jestli s tím nemá někdo zkušenost, jestli by to klapalo. Děkuji za odpověď.
Ne.
Burunduk a činčila spolu mají asi tolik společného, jako vy s paviánem. Jak by se vám líbilo, kdyby vás někdo chtěl nastěhovat k paviánovi, či chtěl nastěhovat paviána k vám domů?
Burunduk je samotář a činčila je zvíře společenské, ovšem potřebuje společnost jiných činčil. Takže buď činčile kupte činčilí kamarádku nebo ji dejte někomu, kdo už činčily chová, ale určitě nedělejte takovéhle mezidruhové experimenty, fungovat to nebude, i kdyby tam spolu ta zvířata vydržela, tak budete mít akorát vystresované chudáky.