Lenka470
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli by potkan přežil cestu poštou, když bych si ho objednala u nějakého blízkého chovatele.
1) Poštou se živá zvířata už posílat nesmějí, pokud vím.
2) Žádný chovatel hodný toho jména by je poštou neposlal ani kdyby to šlo.
3) Nepřežil, víš jak zacházejí na poště se zásilkami?
Pokud si nemůžeš pro potkana nikam dojet, tak si buď zkus domluvit nějakého známého nebo nějakého potkanáře, který by měl cestu tvým směrem a byl by ochotný ti potkana dovézt.
Musíte pochopit že jsem se jen a pouze ptala, neměla jsem v úmyslu objednávat potkana... není toto fórum aby jsme se tu ptali ? U nás v rodině se říká(nevím jak u vás), Ptej se na vše na co už znáš odpověď, a to je pravda... tak si to neberte tak že jsem trapička zvířat, což tak vůbec není...
Lenka470
napsal(a):
Musíte pochopit že jsem se jen a pouze ptala, neměla jsem v úmyslu objednávat potkana... není toto fórum aby jsme se tu ptali ? U nás v rodině se říká(nevím jak u vás), Ptej se na vše na co už znáš odpověď, a to je pravda... tak si to neberte tak že jsem trapička zvířat, což tak vůbec není...
No jo no, u nás v rodině se zase říká "máš mozek, tak ho nejdřív použij".
Pokud někdo není ochotný zvednout zadek a pro zvíře si osobně dojet, popřípadě se třeba domluvit s někým na převozu, tak bych mu nesvěřila ani chcíplou myš.
To samé si myslím o lidech, kteří jsou schopní zvíře po jakémkoli našem dopravci poslat.
Jinak, existuje služba, která se specializuje přímo na převoz zvířat. Mají na to vybavené auto, podmínky a náležitě s "balíčky" zacházejí. O zvířata je také během cesty postaráno.