Morče, den a půl u nás doma, nejí nepije...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2015 20:48
velvetlaw

XXX.XXX.103.2

Dobrý den, koupili jsem si morčátko 6 týdnů staré, bylo se svými třemi sourozenci, koupili jsme jen jedno, samičku, jsme chovatelé králíků, máme psa, koně, nejsem lidi z paneláku...
máme ji den a půl a vůbec nejí, nepije, většinou schovaná v domečku v kleci zahrabaná v seně...zřejmně je smutná, vyplašená, ačkoliv ji mazlíme, má i dostatek klidu...zvažujeme zda dojít koupit jenoho ze sourozenců, či ji nechat samotnou, když budou dvě máme obavu, aby se neprala, přípdně samce a samici nechceme, aby neměli mladé...dá se více ochočit morče, které vyrůstá a je samo, či když budou dvě, když se jim člověk bude dostatečně věnovat, zda budou i dvě dobře ochočená, děkuji za rady, tipy.

12.6.2015 18:26
peett

XXX.XXX.152.2

Za mě určitě dokoupit ještě jednoho ze sourozenců. Když budou dvě samičky tak by se prát neměly a když náhodou by se nesnesly tak by měla každá svou klec. Ale určitě je smutná a taky ji bude chvilku trvat než si zvykne na nový domov. Neměla by být sama :).

12.6.2015 22:04
velvetlaw

XXX.XXX.103.2

Tak jsme šli koupit ještě jedno morče, sestru, tak už papá a hned si pobrukovaly, určitě se poznaly, byly jen dva dny od sebe, donesla jsem i kus jejich původní podestýlky. Je vidět změna, už není jen zalezlá a papaj, obě, tak snad už bude vše ok.

15.6.2015 09:25
peett

XXX.XXX.231.59

Tak to je dobře:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík