Betty98
napsal(a):
Dobrý den
ráda bych si pořídila nějakého domácího mazlíčka, ale nevím kterého. Doma bych měla místo na středně velkou klec, ale co do ní? Přemýšlela jsem nad ježkem, ale nemám žádné zkušenosti. Mohli byste mi prosím nadhodit nějaký nápad?
Děkuju :).
A co začít tím, abys napsala, co od domácího mazlíčka čekáš a co mu můžeš nabídnout kromě "středně velké" klece?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Betty98
napsal(a):
Dobrý den
ráda bych si pořídila nějakého domácího mazlíčka, ale nevím kterého. Doma bych měla místo na středně velkou klec, ale co do ní? Přemýšlela jsem nad ježkem, ale nemám žádné zkušenosti. Mohli byste mi prosím nadhodit nějaký nápad?
Děkuju :).
Ježkovi bude "středně velká klec malá". Bavíme-li se o středně velké kleci, tak křeček. Možná i myšky, záleží na velikosti. Nebo, pokud je místo malé ale dá se stavět do výšky, pak menší druhy chameleona.
Žaneta kocková
napsal(a):
A co začít tím, abys napsala, co od domácího mazlíčka čekáš a co mu můžeš nabídnout kromě "středně velké" klece?
Mazlík by měl být přítulný a aby se nebál lidí a pokud myslíte pod "co mu můžu nabídnout" to, že ho budu krmit, čistit mu klec, starat se o něj, věnovat se mu a všechno co k tomu náleží, tak ano. :) Jelikož jsem už před tím měla papouška, tak se nedá říci, že jsem v uklízení nováček. :D
Můžu mu nabídnout i větší prostor na pohyb.

Betty98
napsal(a):
Mazlík by měl být přítulný a aby se nebál lidí a pokud myslíte pod "co mu můžu nabídnout" to, že ho budu krmit, čistit mu klec, starat se o něj, věnovat se mu a všechno co k tomu náleží, tak ano. :) Jelikož jsem už před tím měla papouška, tak se nedá říci, že jsem v uklízení nováček. :D
Můžu mu nabídnout i větší prostor na pohyb.
Jak přesně je velké to místo na "středně velkou" klec?

Betty98
napsal(a):
Široké 60 cm, dlouhé přibližně metr dvacet.
Tak tam by se mohl vejít i králík nebo dvě morčata.
ančako

XXX.XXX.31.6
Co takhle morče? Jsou rostomilí
A co tato:
http://odevony.webnode.cz/.
conty
napsal(a):
A co tato:
http://odevony.webnode.cz/.
Jsou sladcí! :).