Jakého domácího mazlíčka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2015 21:54
Betty98

XXX.XXX.88.236

Dobrý den
ráda bych si pořídila nějakého domácího mazlíčka, ale nevím kterého. Doma bych měla místo na středně velkou klec, ale co do ní? Přemýšlela jsem nad ježkem, ale nemám žádné zkušenosti. Mohli byste mi prosím nadhodit nějaký nápad?
Děkuju :).

18.6.2015 06:14
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Betty98 napsal(a):
Dobrý den
ráda bych si pořídila nějakého domácího mazlíčka, ale nevím kterého. Doma bych měla místo na středně velkou klec, ale co do ní? Přemýšlela jsem nad ježkem, ale nemám žádné zkušenosti. Mohli byste mi prosím nadhodit nějaký nápad?

A co začít tím, abys napsala, co od domácího mazlíčka čekáš a co mu můžeš nabídnout kromě "středně velké" klece?

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2015 08:24

Betty98 napsal(a):
Dobrý den

Ježkovi bude "středně velká klec malá". Bavíme-li se o středně velké kleci, tak křeček. Možná i myšky, záleží na velikosti. Nebo, pokud je místo malé ale dá se stavět do výšky, pak menší druhy chameleona.

18.6.2015 12:44
Betty98

XXX.XXX.88.236

Žaneta kocková napsal(a):
A co začít tím, abys napsala, co od domácího mazlíčka čekáš a co mu můžeš nabídnout kromě "středně velké" klece?

Mazlík by měl být přítulný a aby se nebál lidí a pokud myslíte pod "co mu můžu nabídnout" to, že ho budu krmit, čistit mu klec, starat se o něj, věnovat se mu a všechno co k tomu náleží, tak ano. :) Jelikož jsem už před tím měla papouška, tak se nedá říci, že jsem v uklízení nováček. :D
Můžu mu nabídnout i větší prostor na pohyb.

18.6.2015 12:46

Betty98 napsal(a):
Mazlík by měl být přítulný a aby se nebál lidí a pokud myslíte pod "co mu můžu nabídnout" to, že ho budu krmit, čistit mu klec, starat se o něj, věnovat se mu a všechno co k tomu náleží, tak ano. :) Jelikož jsem už před tím měla papouška, tak se nedá říci, že jsem v uklízení nováček. :D
Můžu mu nabídnout i větší prostor na pohyb.

Jak přesně je velké to místo na "středně velkou" klec?

18.6.2015 13:12
Betty98

XXX.XXX.88.236

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak přesně je velké to místo na "středně velkou" klec?

Široké 60 cm, dlouhé přibližně metr dvacet.

18.6.2015 13:58

Betty98 napsal(a):
Široké 60 cm, dlouhé přibližně metr dvacet.

Tak tam by se mohl vejít i králík nebo dvě morčata.

ančako

18.6.2015 17:54
ančako

XXX.XXX.31.6

Co takhle morče? Jsou rostomilí

20.6.2015 14:42
conty

XXX.XXX.224.249

21.6.2015 12:33
Betty98

XXX.XXX.88.236

conty napsal(a):
A co tato:
http://odevony.webnode.cz/.

Jsou sladcí! :).

9.7.2015 18:54
Lola6

XXX.XXX.190.90

Já osobně mám doma morče a jsem moc spokojená je to mazlík který vás vždy podpoří
a do středně velké je jako dělaný a podle mě je můžete mít do té klece rovnou dvě

Přidejte reakci

Přidat smajlík