Plšík africký - hibernace

Plšík africký
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anna.M.K

30.5.2019 13:59
Anna.M.K

XXX.XXX.107.192

Dobrý den, koupila jsem si samici plšík a a vždy když ji jdu ve dne zkontrolovat tak se mi zdá apatická a zpomalená vždy se spraví když se nahřeje. Proto se chci zeptat jestli je to normální a jedna se o hibernaci. S plšíky jsem zatím zkušenost neměla tak je pro mne lepší se zeptat zkušenějších jelikož bych o ni nechtěla přijít.

6.6.2019 21:46
Jiřiafrika

XXX.XXX.12.55

Dobrý den, dle mého to je tím že je sama. Plšíci afričtí by měli být minimálně dva. Jsou to také noční zvířata, takže ve dne (aspoň ti mí) spí.

GAMGIR

16.11.2020 07:46
GAMGIR

XXX.XXX.189.183

no mohlo by to být tím že je sama plšici se nejlépe chovají v páru já třeba mám samce a samičku

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2020 07:56

GAMGIR napsal(a):
no mohlo by to být tím že je sama plšici se nejlépe chovají v páru já třeba mám samce a samičku

Co děláte s mláďaty? Máte na ně odbyt?

Veroniiiiiikaaaaaaa

9.3.2022 23:00
Veroniiiiiikaaaaaaa

XXX.XXX.153.138

Dobrý den co mám dělat když se mi narodili další nový plšíci. A ještě tam mám furt dva dvouměsíčné plšíky

10.3.2022 09:02

Veroniiiiiikaaaaaaa napsal(a):
Dobrý den co mám dělat když se mi narodili další nový plšíci. A ještě tam mám furt dva dvouměsíčné plšíky

Tak když chováte, tak snad máte představu, co s mláďaty. Nebo nechovejte.

5.3.2023 23:05
Maky667

XXX.XXX.166.15

Dobrý den v listopadu jsme koupili dva plšíky jeden měl tehdy měsíc a půl, druhý dva měsíce, měly to být obě dvě 100% holky ale dneska se mi narodily dvě mláďata zjistila jsem to před chvílí, ta tehdy dvou měsíční je holka a ten tehdy jeden a půl měsíční je kluk. Co mám dělat teď aby mláďata přežila, sice jsme nechtěli mít mláďata když jsme si pořídili první dvě prý plšice ale nenechám je zemřít na to jsem moc zvířomil a všechny zvířata miluju a snažím se je zachránit (až na pavouky a některé hady). No ale splátky k věci, jak nebo co mám dělat aby mi nezemřela, mám je každý den kontrolovat jestli jsou živá nebo mám třeba rodičům přidávat něco zvláštního do jídla, nějaké vitamíny nebo něco jiného? Prosím poraďte mi jak se o ně mám postarat od teďka až do dospělosti,? budu vděčná za každou radu. A popřípadě bych se ještě chtěla zeptat, nemůžu si dovolit další mláďata co by se časem mohla narodit, neznáte nějaký způsob jak tomu zabránit? Né že bych si je nemohla dovolit finančně, to samozřejmě můžu ale už tak mám dost dalších jiných zvířat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík