Štěpucha

XXX.XXX.51.108
Dobrý den mám otázku jak přemluvit mamku aby mi koupila křečíka džungarského?
Uživatel s deaktivovaným účtem

nijak.
pokud mamka nechce, přes to nejede vlak.
BramboraBára

XXX.XXX.211.76
Hmmm. Tak to se ptáš trochu blbě. Zkus třeba říct že domácí mazlíčky tě naučí k zodpovědnosti nebo dokaž, že se o nej budeš zajímat tím, že se nabídneš, že koupíš klec. A najdi si kamaráda, který by ti křečka bude hlídat až půjdete na chalupu, jestli nejakou máte.

Štěpucha
napsal(a):
Dobrý den mám otázku jak přemluvit mamku aby mi koupila křečíka džungarského?
Kup si ho sám/sama včetně vybavení.

napsal(a):
Kup si ho sám/sama včetně vybavení.
..a jak s mamkou......

Pokud zadavatel/ka není v 1+1, tak ten box s křečkem na pár dní ukryje (na skříň do svého pokoje) a pokusí se to tajit co nejdéle, že křečka má.
Záleží na povaze té mamky, buďto je to tvrdohlavá .... která když na to přijde, tak si bude stát za svým a křečka i se zařízením sebere a pošle dál, nebo se nechá uprosit, nebo řekne: Když se o něj staráš ty a né já, tak si ho nech. Pokud je příliš pravdomluvná a čestná, bude naštvaná že to nevěděla a dítě jí lhalo, ale časem to odpustí.
Každá je jiná.
Andrea123

XXX.XXX.27.21
Dobrý den,omlouvám se že tato otázka je celkem od věci ale přesto to tady zkusím.
Mám celkem problém...mám dvouroční samičku křečka džungarského a neustále se škrábe a půlku bříška má již holé a už si opravdu nevím rady u veterináře jsem byla dal nám vodičku kterým jsme holé místa měli potírat pomohlo to,ale uběhl sotva týden a drbání se vrátilo.Nesetkal se někdo s něčím podobným?Pokud ano budu vděčná za každou radu.

Andrea123
napsal(a):
Dobrý den,omlouvám se že tato otázka je celkem od věci ale přesto to tady zkusím.
Mám celkem problém...mám dvouroční samičku křečka džungarského a neustále se škrábe a půlku bříška má již holé a už si opravdu nevím rady u veterináře jsem byla dal nám vodičku kterým jsme holé místa měli potírat pomohlo to,ale uběhl sotva týden a drbání se vrátilo.Nesetkal se někdo s něčím podobným?Pokud ano budu vděčná za každou radu.
Otravovat (třeba i jiného) veterináře. Může to být zánět, infekce, paraziti, alergie... Univerzální "vodička" neexistuje.
Andrea123
napsal(a):
Najít si jiného, popřípadě lepšího veterináře.
Křeček.zc

XXX.XXX.54.169
Dobrý den kup si sam/a vybavení hračky klec ... potom to oznam matce a ona ustoupí
Křeček.zc

XXX.XXX.54.169
Nebo si ho kup sám i z vybavením pak jí to oznam a ona bude naštvaná ale pak se uklidní a bude vporadku😄😁není to fér o proti namce ale já sám to udělal akorát u syraka

Křeček.zc
napsal(a):
Nebo si ho kup sám i z vybavením pak jí to oznam a ona bude naštvaná ale pak se uklidní a bude vporadku😄😁není to fér o proti namce ale já sám to udělal akorát u syraka
Po dvou nebo třech letech od položení původního dotazu jistě zásadní informace, a nadto přístup hodný génia - co se třeba zkusit domluvit, co rodičům na pořízení zvířete vadí? Co když mají důvody, co když ví, že je to další výborný nápad na týden atd? Chovat se pro změnu jako rozumný člověk je jistě náročné, že?
Křeček.zc

XXX.XXX.54.169
Moje mamka když mi bylo 10 teď je mi 15 se bála hlodavců a hmyzu tak jsem si ho koupil sám mamka skousela strach překonat a pomohlo ji to od teď je chová sama a má jich spoustu
Křeček.zc

XXX.XXX.54.169
Vím byl jsem tenkrát hloupý ale teď už jsem se poučil