Křeček syrský s PP

Daruji Křečka zlatého – syrského - Do křeččího důchodu nabídneme úžasnou sa...
Lenka8866
XXX.XXX.134.191
Dobrý den budu si pořizovat křečka zlatého( syrského). Klec pořízenou už mám. Chci se vás zeptat, jaká krmná směs pro křečky je co nejvíce kvalitní? Přemýšlím o značkách:puur, JR farm nebo versele-laga. Jakou by jste mi doporučili? Děkuji všem za odpověď.
Lenka8866
XXX.XXX.134.239
Jitulllnka
napsal(a):
Puur i Versele laga jsou velmi kvalitní a dobré , doporučuji vyzkoušet obě z JR farm nemám zkušenosti. A doufám že se vy i křeček budete mít dobře.
Ještě se chci zeptat,jestli nemáte zkušenost s granulemi od značky NUTRIN. Jsou podle vás lepší granule pro křečky nabo krmná směs pro křečky?předem děkuji
Lenka8866
napsal(a):
Ještě se chci zeptat,jestli nemáte zkušenost s granulemi od značky NUTRIN. Jsou podle vás lepší granule pro křečky nabo krmná směs pro křečky?předem děkuji
Jen granulky křečkovi nedávejte. Maximálně jako mnamku občas.Křeček potřebuje různé druhy suché stravy a to vše je většinou obsazeno v krmné směsi, nikoliv v granulkách. Jinak nutrin dělá i směsi a ty vůbec nejsou špatné
.
Lenka8866
napsal(a):
Dobrý den budu si pořizovat křečka zlatého( syrského). Klec pořízenou už mám. Chci se vás zeptat, jaká krmná směs pro křečky je co nejvíce kvalitní? Přemýšlím o značkách:puur, JR farm nebo versele-laga. Jakou by jste mi doporučili? Děkuji všem za odpověď.
Myslím si, že všechny tyto značky jsou kvalitní. Já osobně bych zvolila Puur, nebo JR farm.