Nejde mi ochočit křeček syrský

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Teplá

19.5.2020 22:55
Teplá

XXX.XXX.178.98

Dobrý den, pořídila jsem si před týdnem křečka Syrského samičku. Nejde vůbec ochočit už ji nevadí když tam mám ruku i si bere jídlo z ruky ale nikdy na ní nevleze a když si ji chci pohladit nebo ji vzít do ruky tak uteče. Prosím poraďte co mám dělat

20.5.2020 06:24
Lakosil

XXX.XXX.197.66

Teplá napsal(a):
Dobrý den, pořídila jsem si před týdnem křečka Syrského samičku. Nejde vůbec ochočit už ji nevadí když tam mám ruku i si bere jídlo z ruky ale nikdy na ní nevleze a když si ji chci pohladit nebo ji vzít do ruky tak uteče. Prosím poraďte co mám dělat

Dobrý den, to, že se už naučila jíst Vám z ruky je (na to, že ji máte týden) velice dobré.
Nespěchejte na ni, zkuste pomalu, třeba s pamlskem, ji vzít do ruky. Myslím že se Vám to brzy podaří. Hodně zdaru :D

Muffinek

7.6.2020 17:58
Muffinek

XXX.XXX.237.200

Zdravím, křečků jsem chovala během let sedm, každý na mě reagoval jinak a ne každý byl i po mé snaze si s ním porozumnět krotký... Záleží hodně na povaze křečka.
Opravdu to chce čas. Zálěží ovšem taky, odkud zvířátko máte, protože pokud dříve nebydlelo v klidném prostředí, možná je k lidem nedůvěřivější a ochočení bude těžší. Avšak pár základů tu je: Láska prochází žaludkem a pomalé pohyby a klidnost jistě není na škodu. Jistě váš křečík brzo zjistí, že u vás najde vždy něco dobrého na zub a bude vás mít v oblibě :-)

Barcajekreckomilovnice

15.1.2021 07:56
Barcajekreckomilovnice

XXX.XXX.90.154

Dobrý den za týden nebo dva dostanu křečka syrského nevím jak často mam čistit klec a co mu koupit. Těším se protože jsem si zvíře moc přála a kamarádka která toho syrského má říkala že je pro začátečníky. Budu mít kluka. Jak si sním mám hrát a jak si ho ochočít?

Mayunka

2.1.2022 21:13
Mayunka

XXX.XXX.154.182

Dobry den co am delat kdyz mam krecka syrskeho samici a mam ji uz rok a kouse, prska a neda se ochocit mistotoho aby si vzala pamlsek tak me kousne do ruky a to je na zemi a kdy ji to tam dam tak si to ani nevezme.

2.1.2022 21:18
Lucík32

XXX.XXX.140.2

Křeček Syrský se nedá jen tak jednoduše ochocit doporučuji džungaráka . Můj křeček se mnou spal i na gauči. Určitě bych kreckovi nelezla do domečku. Já ho měla nauceneho na zaklepani . Jinak určitě koupit granule, misky a napájecku, klec , kolečko , domeček , zachod není potřeba , piliny.

2.1.2022 21:19
Lucík32

XXX.XXX.140.2

Hrát si s nim není potřeba dokud nebude ochoceny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík