Morče

Prodám Morče domácí - Prodám mladého samečka morčátka. Je k odběru. Mohu př...
300 Kč
ahojky,mohu se zeptat jak mám naučit morčatko nějaké cviki.Pokud to jde.Já sem se snažila o stání na 2 ale nedaří se.Byla bych moc rada kdyby mi někdo pomohl nebo postal odkaz moooooc děkuji.
Hroníková
Uživatel s deaktivovaným účtem
k morčeti pořiď druhé morče. když bude ochočené, tak ho lze občas vytáhnout a omazlit
to je celkem všechno. morče je celkem hloupé zvíře, které obvykle nemá zájem o nějakou užší spolupráci s člověkem. výjimky existují, ale jsou výjimečné.
SUSA1122MORCE
napsal(a):
moc děkuji za pomoc ale 2 morčátko není možné ale velmi děkuji popřemíšlím
moc bych se přimlouvala za druhé morče. to je to nejlepší, čím můžete tomu zvířeti zlepšit život.
oni sice na trvalé samotce viditelně nepláčí, ale u lidí je samotka zakázaná forma mučení a morče je podobně společenské zvíře.
SUSA1122MORCE
napsal(a):
moc děkuji za pomoc ale 2 morčátko není možné ale velmi děkuji popřemíšlím
NepřemÝšlejte, ale pořiďte. Mít společenské zvíře o samotě jenom proto, aby vám panáčkovalo, je za mě sobecké.
Je mi jasné, že o takový názor nestojíte. Ale třeba se zamyslí někdo jiný.
SUSA1122MORCE
napsal(a):
Dobrá už sem se tak koukala na morčátka máme vybráno a také se moc omlouvám za chyby prosím nemyslete si omě že moje morčátko týrám děkuji
....my si to nemyslíme, ono pořizovat si primárně jedno morče opravdu týrání je.... jedno nebo dvě morčata, co se tyka krmeni a ubikace, opravdu už není rozdíl, tak stále nechápu proč se tomu lidi tak brání, navíc je to velmi pohodlné, morčata si spolu vystačí.....
SUSA1122MORCE
napsal(a):
Já se snažím o to aby jsem se tu nehádala můžeme se prosím usmířit.
Tady se nikdo nehádá. Tady se diskutuje.
Stále více lidí nechápe rozdíl. Co si tak všímám.
SUSA1122MORCE
napsal(a):
Dobrá děkuji za pomoc ale prosím o klid ja se tu nechci rozčilovat.
Tak se nerozčilujte.
Pokud nedokážete číst názory jiných lidí, je to váš problém.
SUSA1122MORCE
napsal(a):
Já se snažím o to aby jsem se tu nehádala můžeme se prosím usmířit.
..ale já se se s vámi nehádám......
SUSA1122MORCE
napsal(a):
Dobrá děkuji za pomoc ale prosím o klid ja se tu nechci rozčilovat.
..to nemusíte, stačí se jenom zamyslet anebo si najít stránky o chovu morčat, moc hezké má klub chovatelů morčat a počíst ...