Nemůžu jinak musíte to vědět..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2007 22:59

joripage napsal(a):
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure

Tak dik za stres pred spanim! OTRESNY! Chtelo by to priste upozornit, co je na tech strankach. Takze decka, je tam zaznam, jak kvuli vyrobe kozichu trpi zvirata, ktera lidi zabijeji...Nevim, s jakym umyslem to sem Marketa dala, ale opravdu to je ke shednuti jen pro velmi silne povahy.

31.1.2007 18:17

bubla napsal(a):
Tak dik za stres pred spanim! OTRESNY! Chtelo by to priste upozornit, co je na tech strankach. Takze decka, je tam zaznam, jak kvuli vyrobe kozichu trpi zvirata, ktera lidi zabijeji...Nevim, s jakym umyslem to sem Marketa dala, ale opravdu to je ke shednuti jen pro velmi silne povahy.

Zřejmě to sem dala proto,abychom si uvědomili,jak kvůli rozmarům prachatých paniček trpí tak krásná zvířátka jako jsou mývalové a další kožešinová zvířata. Já neříkám,že by se měla výroba kožichů zrušit..to by ani nešlo,ale alespoň by mělo být zajištěno lepší zacházení se zvířaty..třeba nějakou injekcí,než mlácením o zem a kdyby někdo namítl,že uspávací prostředky jsou drahé,tak alespoň nějakou rychlejší smrt!!!!! Co se týče tohodle,tak jsem celkem silná nátura,ale po shlédnutí toho drastického filmečku se mi podlomily kolena a fakt sem měla na krajíčku..... Je hrozné co se kolem nás děje,ale mnohem horší je,že stim nic neděláme!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík