Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2007 18:37

muj přítel shaní velke množství morčat ale nikde nenašel takoveho chovatele , ktery by měl 150 morčat newite nikdo o nějakem chovateli ktery by jeho požadavek uspokojil ?? plosim

7.2.2007 22:55

vedrys napsal(a):
muj přítel shaní velke množství morčat ale nikde nenašel takoveho chovatele , ktery by měl 150 morčat newite nikdo o nějakem chovateli ktery by jeho požadavek uspokojil ?? plosim

na co tolik morčat?

8.2.2007 21:47

nozka napsal(a):
na co tolik morčat?

No tak clovek, ktery pise slova typu "newite" a "plosim", je ponekud neverohodny uz jen svym vyjadrovanim:-)

zuzazx

9.2.2007 10:00
zuzazx

vedrys napsal(a):

hele a ty jsi na kluky, že je to tvůj přítel??? a musí mít ten chovatel přesně 150 morčat, nebo stačí 140?O někom bych věděla.

10.2.2007 21:53

zuzazx napsal(a):
hele a ty jsi na kluky, že je to tvůj přítel??? a musí mít ten chovatel přesně 150 morčat, nebo stačí 140?O někom bych věděla.

mohlo by stačit a kolik by chtěl za jedno morče jestli se mužu zeptar ???

zuzazx

12.2.2007 10:32
zuzazx

vedrys napsal(a):
mohlo by stačit a kolik by chtěl za jedno morče jestli se mužu zeptar ???

no počkej o prodeji nebyla řeč.Scháněl jsi chovatele, který má 150 morčat. Tak jsem jen napsala, že vím o jednom, který má 140 morčat.Napiš mi proč a k čemu je chceš a já se ho optám, jestli je prodá.

12.2.2007 14:43

zuzazx napsal(a):
no počkej o prodeji nebyla řeč.Scháněl jsi chovatele, který má 150 morčat. Tak jsem jen napsala, že vím o jednom, který má 140 morčat.Napiš mi proč a k čemu je chceš a já se ho optám, jestli je prodá.

na chov a do maleho polskeho obchudku !!

19.2.2007 13:06

zuzazx napsal(a):

no tak jak tak koukam tak ten tvuj zanami asi neproda ani jedno morče ??

zuzazx

20.2.2007 13:18
zuzazx

vedrys napsal(a):

no pár by jich prodal ale všechny rozhodně ne.Tak ať si ten tvůj kamarád založí sám chov ne?Pochop, že když se někdo chovu morčat věnuje 10let a je to jeho koníček tak všechny naráz neprodá.

24.2.2007 21:22

zuzazx napsal(a):
no pár by jich prodal ale všechny rozhodně ne.Tak ať si ten tvůj kamarád založí sám chov ne?Pochop, že když se někdo chovu morčat věnuje 10let a je to jeho koníček tak všechny naráz neprodá.

a jaký to je obchod konkrétně?ten polský?hmmm?

28.2.2007 12:15

vedrys napsal(a):

Lukáši, jestli sháníš pro svého přítele tolik morčat, tak spíš dej inzerát typu koupím morčata, větší množství, ať Ti je někdo nabídne. Až jich budeš mít dost, tak další nabídky odmítej nebo si nech záznamy na příště. Určitě někdo nemá tolik morčat na prodej vcelku, ale těžko říct. Něco se Vám s partnerem určitě sehnat povede, ale v menším množství. Rozhoďte sítě a uvidí se.
Zdar Márty

Přidejte reakci

Přidat smajlík