petisek
napsal(a):
To je můj morčecí sameček...chovný(teda byl-asi tak před3týdny zemřel=bylo mu 8let...)jmenoval se Oskárek a byl tatínkem mnoha krásným miminek,které mám některé ještě doma,ikdyž už dospělé chovné(ale bez PP)
Oskárek je ten výš,tohle je zasejc Benjinek...
A další fotečky třeba zase zejtra...!
pajoslava
napsal(a):
Chci poslat vice fotek, ale nejde mit. Zkusim pozdeji :-)
Tak bohuzel jich vice neposlu :-( Chtela jsem poslat jeste nase zlaticka kreciky, kocicku a jednu super rybicku, ale jsou to moc velke fotky a ja je jaksik neumim zmensit... Az se to naucim, poslu.
Dnes jsem taky dostala nove foto Baltazarka od Bebechy, tak ten mi sem snad pujde :-)
pajoslava
napsal(a):
Tak bohuzel jich vice neposlu :-( Chtela jsem poslat jeste nase zlaticka kreciky, kocicku a jednu super rybicku, ale jsou to moc velke fotky a ja je jaksik neumim zmensit... Az se to naucim, poslu.
Dnes jsem taky dostala nove foto Baltazarka od Bebechy, tak ten mi sem snad pujde :-)
Tak jeste jednou Chuckynek - mala fotka
z8
napsal(a):
Pošlete mi prosíííím fotečku vašeho zvířecího kamaráda!!!Nemusí to být drobný savec,může to klidně být i pes!!!
Moooooc krásní!!! Já mám od včerejška doma svého prvního potkánka Baltazara (viz.fota výše) a je skvělý. Teď se ještě trošku bojí, ale je to můj bobek!!! Fota dodám později, zatím ho nechci strašit s bleskem
!!
z8
napsal(a):
Pošlete mi prosíííím fotečku vašeho zvířecího kamaráda!!!Nemusí to být drobný savec,může to klidně být i pes!!!
Mnoho fotek Baltika na www.potkan-baltazar.wz.cz Vsechny Vas zvu!
pajoslava
napsal(a):
Ten je kláááááááááááááášnej!
ufík

z8
napsal(a):
Fotky všech mejch miláčků najdete na webu http://karolla.wz.cz v sekci about others
z8
napsal(a):
Tak tohle je mé zlatíčko Amy-dumbo rex. 5.12. jí budou 2 měsíce.
z8
napsal(a):
nová fotka
elsa
napsal(a):
Ta je kláášnáá!!!
Taková by se mi taky líbila!!!
Rodiče ale nechcou dovolit...zatím...
Já vím je to muje mimi.To mě ji doma taky nechtěla máma dovolit když jsem jí přinesla tak jsem jí řekla že to je myšNo a pak si na ní zvykla.To před tátou jsem jí úspěšně schovávala púl roku
mikka
napsal(a):
Já vím je to muje mimi.To mě ji doma taky nechtěla máma dovolit když jsem jí přinesla tak jsem jí řekla že to je myšNo a pak si na ní zvykla.To před tátou jsem jí úspěšně schovávala púl roku
majta
napsal(a):
Můj křeček štuclík:o)
moje myška zlatuška skoro podobná štuclíkovi
z8
napsal(a):
Jmenuji se Beník a jsem fešák
j kotaska
napsal(a):
Jmenuji se Beník a jsem fešák
potkánek Sára, už není mezi námi
simona
napsal(a):
potkánek Sára, už není mezi námi
čivavavák a kamarádka Agáta - zvláštní zbarvení potkánka, měnila zbarvení (černá,šedobílá,bílá,rezavá)
simona
napsal(a):
čivavavák a kamarádka Agáta - zvláštní zbarvení potkánka, měnila zbarvení (černá,šedobílá,bílá,rezavá)
další fotečky
z8
napsal(a):
tohle je můj slaďoučkej pejsanek Benjiček
z8
napsal(a):
Krááásné morče!!!Ale je z webu...Chtěla jsem si ho koupit ale není na prodej...
http://www.jury99.websnadno.cz tady je naše havěť takřka kompletně zastoupená