Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2007 21:49

Pišta: Jééééé, krásnej narcisy P.S. To se mi podařilo fotogrovat krásné foto

5.4.2007 21:51

deaf lukas napsal(a):

Pišta: Jsem se nelekla, já jsem odvážná, Černoušku!

5.4.2007 21:54

deaf lukas napsal(a):

Pišta: Dám si taky, kradu!!!

6.4.2007 11:59

deaf lukas napsal(a):
Pišta: Dám si taky, kradu!!!

Teda to sou parádní fotečky.... u nás teda ještě nebylo takové počasí jaký bych si přála na to abych je pustila ,ale stejně myslím,že s tim budu muste počkat až na léto,kdy budem na chalupě. Protože Lili je celkem pohybově nadaná a chtěla bych se vidět jak bych jí honila po parku joo jooo není to flegmatická Brambus s kterou sem si mohla dovolit sednout do prostřed parku a lidi se za náma jen otáčeli a nevěřili svým očím tak abych se aspoň držela tématu..jedna stará fotča z loňskýho léta...ať se máme na co těšit

6.4.2007 12:00

klafus napsal(a):
Teda to sou parádní fotečky.... u nás teda ještě nebylo takové počasí jaký bych si přála na to abych je pustila ,ale stejně myslím,že s tim budu muste počkat až na léto,kdy budem na chalupě. Protože Lili je celkem pohybově nadaná a chtěla bych se vidět jak bych jí honila po parku joo jooo není to flegmatická Brambus s kterou sem si mohla dovolit sednout do prostřed parku a lidi se za náma jen otáčeli a nevěřili svým očím tak abych se aspoň držela tématu..jedna stará fotča z loňskýho léta...ať se máme na co těšit

aaaa ještě jsem našla náš sportovní areál

6.4.2007 13:39

klafus napsal(a):
aaaa ještě jsem našla náš sportovní areál

Máš dobrý nápad ten sportovní areál Asi Pišta by nepotřebovala, protože ona je strášně líná jako prasátko

7.4.2007 12:12

deaf lukas napsal(a):
Máš dobrý nápad ten sportovní areál Asi Pišta by nepotřebovala, protože ona je strášně líná jako prasátko

aaaaaaaaaale tomu neveřim...línější stvoření než Brambus není a taky se nechala "donutit" k lehkému pohybu za žrádlo všechno

7.4.2007 13:36

klafus napsal(a):
aaaaaaaaaale tomu neveřim...línější stvoření než Brambus není a taky se nechala "donutit" k lehkému pohybu za žrádlo všechno

Pišta moc neběhá v kotci, ale chodí napít a nažrát. V chodbě Pišta moc neběhá, ona někde schovává. Jsem zvědavej když budu si pořídit novou morčí... Myslím si že Pišta nebude líná, protože ona bude běhat společně a komunikovat s nimi.

8.4.2007 14:35

deaf lukas napsal(a):
Pišta moc neběhá v kotci, ale chodí napít a nažrát. V chodbě Pišta moc neběhá, ona někde schovává. Jsem zvědavej když budu si pořídit novou morčí... Myslím si že Pišta nebude líná, protože ona bude běhat společně a komunikovat s nimi.

taky si myslim,že druhy morčátko pomůže... mě holky už po bytě taky choděj všude spolu a kníkaj na celej byt

8.4.2007 19:38

deaf lukas napsal(a):

8.4.2007 19:39

deaf lukas napsal(a):

a ještě jednou Stuart

8.4.2007 20:23

galia napsal(a):
a ještě jednou Stuart

Krásnej Stuart

8.4.2007 20:31

deaf lukas napsal(a):
Krásnej Stuart

jo povez nám o něm něco ....

9.4.2007 09:38

deaf lukas napsal(a):

ChS Z Jihlavských vrchů všem přeje veselé Velikonoce!

9.4.2007 10:28

klafus napsal(a):

Eliško, víš, že má Stuart na uších asi svrab?

9.4.2007 12:38

mikka napsal(a):
Eliško, víš, že má Stuart na uších asi svrab?

ahoj jj neboj už je pod dohledem veta.Svrab to není,nejspíš nějaká kožní choroba.Na té fotce má ušiska zrovna mázlé hypermanganem......

9.4.2007 12:39

deaf lukas napsal(a):
Krásnej Stuart

díky taky máš pěkný macky

9.4.2007 12:40

klafus napsal(a):

a co??Toho by bylo....je to prostě děsné střeštiprdlo

14.4.2007 08:07

irena napsal(a):
ChS Z Jihlavských vrchů všem přeje veselé Velikonoce!

14.4.2007 22:16

deaf lukas napsal(a):

Tak konečně i k nám přišlo opravdu jarní počásí..možná bych mohla říct že až letní a vyrazili jsem na první pasení v tomto roce Měla jsem docela strach,že když Lili nebude v ohrádce,že mi vezme čáru a já ji budu honit někde pod keřem,ale jen jsem se utvrdila v tom,že i ten největší lumpík a uličník na prostoru zkrotne Takže vlastně takovou "ohrádkou" se stal ten velký prstor.Morčátko se nikdy nevydá na široké prostranctví...pořád s ním ještě hýbou pudy z volné přírody,kde by se moh stát lehkou kořistí. A tak jsem se mohly bez obav opalovat a kolem nás radostně štěbetaly morčínky a užívaly si jarní travičky. Tak už dost slohů a trochu fotodokumentace :
Nejdřív jsem se musely pořádně vypadádit

14.4.2007 22:17

klafus napsal(a):
Tak konečně i k nám přišlo opravdu jarní počásí..možná bych mohla říct že až letní a vyrazili jsem na první pasení v tomto roce Měla jsem docela strach,že když Lili nebude v ohrádce,že mi vezme čáru a já ji budu honit někde pod keřem,ale jen jsem se utvrdila v tom,že i ten největší lumpík a uličník na prostoru zkrotne Takže vlastně takovou "ohrádkou" se stal ten velký prstor.Morčátko se nikdy nevydá na široké prostranctví...pořád s ním ještě hýbou pudy z volné přírody,kde by se moh stát lehkou kořistí. A tak jsem se mohly bez obav opalovat a kolem nás radostně štěbetaly morčínky a užívaly si jarní travičky. Tak už dost slohů a trochu fotodokumentace :
Nejdřív jsem se musely pořádně vypadádit

aby Ťulda nezáviděla,tak odstala taky jednu za ucho

14.4.2007 22:19

klafus napsal(a):
aby Ťulda nezáviděla,tak odstala taky jednu za ucho

sakra na té předešlé fotce je to špatně vidět tím za ucho jsem myslela sedikrásku,která je ale bohužel přesvětlená a není vidět... :-(

a huráááááá de se jííst

14.4.2007 22:21

klafus napsal(a):
sakra na té předešlé fotce je to špatně vidět tím za ucho jsem myslela sedikrásku,která je ale bohužel přesvětlená a není vidět... :-(

a huráááááá de se jííst

po pořádně práci,pořádná odměna a tak Lili našla bezvadný ukryt i s rozhlednou u sestry v klíně

14.4.2007 22:22

klafus napsal(a):
po pořádně práci,pořádná odměna a tak Lili našla bezvadný ukryt i s rozhlednou u sestry v klíně

kurnik to se mi vložila jiná fotka tak druhý pokus:

14.4.2007 22:23

klafus napsal(a):
kurnik to se mi vložila jiná fotka tak druhý pokus:

Ťulda taky dělala pravidelné přestávky a nejvíce se jí zalíbila v mikině....ale i tak jí honila mlsná a byla při odpoledním klidu přistižena..

14.4.2007 22:24

klafus napsal(a):
Ťulda taky dělala pravidelné přestávky a nejvíce se jí zalíbila v mikině....ale i tak jí honila mlsná a byla při odpoledním klidu přistižena..

a poslední....travička moooc chutnala ..

15.4.2007 07:24

klafus napsal(a):
a poslední....travička moooc chutnala ..

Jsou hezké... Včera já s morčí Pištou byli jsme také na trávu. Pišta byla líná. Žrála a žrála trávy. Když jí bylo dost tak mi skočila na mém klíně a lehla si.

Přidejte reakci

Přidat smajlík