Porovnání barev - je to ta samá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2007 20:18

Našla sem na webu fotky pískomilů, jejichž barva se mi zdá stejná jako barva těch mých.. objektivně je prosím zodnoťte, jestli je to tatáž. Ještě máte-li někdo černé pískomily - mají celé tlapky černé a tmavé bříško, nebo jsou spíš šedí, jako ti moji?

11.4.2007 20:19

zelvickahanka napsal(a):
Našla sem na webu fotky pískomilů, jejichž barva se mi zdá stejná jako barva těch mých.. objektivně je prosím zodnoťte, jestli je to tatáž. Ještě máte-li někdo černé pískomily - mají celé tlapky černé a tmavé bříško, nebo jsou spíš šedí, jako ti moji?

další fotka

11.4.2007 20:19

zelvickahanka napsal(a):

a teď ti moji

11.4.2007 20:20

zelvickahanka napsal(a):

bříško

12.4.2007 12:24

zelvickahanka napsal(a):
bříško

Řekla bych, že to je stejná barevnost.
Já mám černé pískomily, ale ti jsou teda černí jak uhel, i tlapky a bříško. Akorát na bradě mají bílé místo a na předních tlapkách mají takovou bílou čárku přes všechny prstíky. Zkusím nafotit nějaký detail těch mých.

Přidejte reakci

Přidat smajlík