brosetti
napsal(a):
Vrh barevných myšek
Druhý vrh barevných myšek (jen o den mladších) .
brosetti
napsal(a):
Druhý vrh barevných myšek (jen o den mladších) .
Strakaté mládě - nevím přesně, co za typ "strakatosti" to je, ale mláďata to dědí pravidelně (po otci).
brosetti
napsal(a):
Strakaté mládě - nevím přesně, co za typ "strakatosti" to je, ale mláďata to dědí pravidelně (po otci).
Tři sourozenci z vrhu - strakatí stejně, jen v jiné barvě
brosetti
napsal(a):
Tři sourozenci z vrhu - strakatí stejně, jen v jiné barvě
Čokoládoví...
brosetti
napsal(a):
Přidávám otce myšat...
...ještě jeden portrét. měl by to být "varriegated", satén.
brosetti
napsal(a):
...ještě jeden portrét. měl by to být "varriegated", satén.
Tohle je obří samička. V současnosti se samečkem (nehoře), uvidíme, jaká (pokud vůbec) budou mláďata.
brosetti
napsal(a):
Tohle je obří samička. V současnosti se samečkem (nehoře), uvidíme, jaká (pokud vůbec) budou mláďata.
Jedna dlouhosrstá saténová mladá samička...
brosetti
napsal(a):
rex sameček s fawn geny...
brosetti
napsal(a):
Rex samička s fawn a čokoládovými geny.. (netuším, jak se ta barva jmenuje, pokud vůbec nějak:o).
brosetti
napsal(a):
Rex samička s fawn a čokoládovými geny.. (netuším, jak se ta barva jmenuje, pokud vůbec nějak:o).
Skupinka pohromadě...
brosetti
napsal(a):
Skupinka pohromadě...
Ještě jednou ta samá skupinka.
brosetti
napsal(a):
Ještě jednou ta samá skupinka.
Mláďata z obou vrhů rostou:o) povedly se mi fotky, tak je sem přidám...
brosetti
napsal(a):
Mláďata z obou vrhů rostou:o) povedly se mi fotky, tak je sem přidám...
Druhá foto, ještě blíž...
brosetti
napsal(a):
Druhá foto, ještě blíž...
Třetí fotka, téměř makro snímek:o)))
brosetti
napsal(a):
Třetí fotka, téměř makro snímek:o)))
Kdo z vás se pokoušel vyfotit myš, ví o čem mluvím:o)))je to strašná práce udělat fotku, na které je myš skutečně vidět. Mám metodu: pokud možno na ruce, nejlépe s bleskem (co nejkratší doba expozice), ideálně 20 fotek = z toho 1 vyjde docela dobře. Myš totiž není možno držet na pevno, jediné, za co se to zvířátko dá lehce přidržet je ocásek. Focení se odehrává stylem: V jedné ruce foťáček, v druhé vám mezi prsty pobíhá (za roli modelky nevděčná) myš.. skvělá zábava... hlavně pak ty fotky třídit: tu noha, tu zadek, tu chlupadá koule, nebo, ještě lépe čmouha... KAŽDÁ MYŠÍ FOTKA JE MOMENTKA. Tady máme téměř výstavní postoj (to je vtip, u myší samozřejmě neexistuje, jen se to tak zrovna povedlo. )
brosetti
napsal(a):
Kdo z vás se pokoušel vyfotit myš, ví o čem mluvím:o)))je to strašná práce udělat fotku, na které je myš skutečně vidět. Mám metodu: pokud možno na ruce, nejlépe s bleskem (co nejkratší doba expozice), ideálně 20 fotek = z toho 1 vyjde docela dobře. Myš totiž není možno držet na pevno, jediné, za co se to zvířátko dá lehce přidržet je ocásek. Focení se odehrává stylem: V jedné ruce foťáček, v druhé vám mezi prsty pobíhá (za roli modelky nevděčná) myš.. skvělá zábava... hlavně pak ty fotky třídit: tu noha, tu zadek, tu chlupadá koule, nebo, ještě lépe čmouha... KAŽDÁ MYŠÍ FOTKA JE MOMENTKA. Tady máme téměř výstavní postoj (to je vtip, u myší samozřejmě neexistuje, jen se to tak zrovna povedlo. )
daji se takove mysky sehnat v zveraku?
zviratkomilacek
napsal(a):
daji se takove mysky sehnat v zveraku?
Při troše štěstí dají, sem tam se něco objeví. Já jsem tak jednu taky koupila. většinu ale mám z "hobby burz/výstav" a nebo přímo od chovatelů. Moje myšky jsou taky na http://cottoncup.wz.cz
brosetti
napsal(a):
Vrh barevných myšek
Taky doma chovám barevný myšky... Všechny jsou kupovaný ve zverimexu. Ovšem vyfotit je celkem umění, to uznávám... Tak dávám aspon neco málo, i když tam nejsou všechny...
albona
napsal(a):
Taky doma chovám barevný myšky... Všechny jsou kupovaný ve zverimexu. Ovšem vyfotit je celkem umění, to uznávám... Tak dávám aspon neco málo, i když tam nejsou všechny...
A ještě jedna fotečka....
uziv

XXX.XXX.240.118
Dobrý den, máte někdo ještě fotky?
Jack007

XXX.XXX.240.118
Mně jednou přes noc utekla celá chovná skupina, usadila se v boudě s králikama, kde byly chované v kotci, asi se tam křížily a divokýma protože teď jsou strakaté všude, i ve sklepě.
Svrab

XXX.XXX.212.24
Šikulka, chovat myši v kotci pro králíky. Lepší místo pro myši člověk nenajde.
Jack007
napsal(a):
Mně jednou přes noc utekla celá chovná skupina, usadila se v boudě s králikama, kde byly chované v kotci, asi se tam křížily a divokýma protože teď jsou strakaté všude, i ve sklepě.
Můj přítel jako mladík dostal od někoho dva bílé myšáky. Několik měsíců je měl v akváriu, ale na chalupě mu utekli, už je nenašli. Ještě za několik let měli na chalupě a v okolí bílošedé myši, jednu, co se chytla do past, jsem viděla na vlastní oči. Byli to kluci šikovní .
Oli

XXX.XXX.240.118
To je zajímavé jak dokáží rychle zvlčet mě před měsícem utekla myška asi na dva dny než se nám ji podařilo chytit v koupelně, a za tu chvíli se z ní stalo nezkrotné vylekané žihadlo. Teď už je skoro jako dřív, ale jen pokud ji mám v ruce, lákavá je pořád, a není skoro vůbec vidět jak je stále schovaná.
Oli

XXX.XXX.240.118
Omyl, je lekavá, né lákavá
Oli

XXX.XXX.240.118
uziv
napsal(a):
Dobrý den, máte někdo ještě fotky?
Tady je fotka té mojí.
Jakto?

XXX.XXX.90.4
brosetti
napsal(a):
Jakože má barevná myš červené oči? To nemají jen albíni? Děkuji za vysvětlení
Evikan

XXX.XXX.240.118
Dobrý den, mohu se zeptat jestli poznáte zda je to kluk nebo holka?
Evikan

XXX.XXX.240.118
Vlk vel

XXX.XXX.235.162
Oli
napsal(a):
To je zajímavé jak dokáží rychle zvlčet mě před měsícem utekla myška asi na dva dny než se nám ji podařilo chytit v koupelně, a za tu chvíli se z ní stalo nezkrotné vylekané žihadlo. Teď už je skoro jako dřív, ale jen pokud ji mám v ruce, lákavá je pořád, a není skoro vůbec vidět jak je stále schovaná.
Ve velkých městech se také někdy volně vyskytují i zdivočelé populace laboratorních kmenů myší domácích, které se od „normálních" myší domácích liší jak velikostí, tak barevnostnimi odchylkami i různými morfologickými znaky. Lidem utíkají asi často.
Vlk vel

XXX.XXX.235.162
(Zdroj;www.prirodainfo.cz › Encyklopedie).
Uživatel s deaktivovaným účtem

brosetti
napsal(a):
Chováte ještě myši?